Οι... ασπρόμαυρες ημέρες του Γλύκου

Από την μία έχουν ακουστεί θετικά σχόλια για τον Παναγιώτη Γλύκο, από την άλλη όμως του έχει γίνει έντονη κριτική από τον κόσμο του ΠΑΟΚ... Διαβάστε και θυμηθείτε την πορεία του τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Οι... ασπρόμαυρες ημέρες του Γλύκου

Το ζήτημα της παραμονής του Παναγιώτη Γλύκου στον ΠΑΟΚ για την ώρα φαίνεται να είναι στον "αέρα", με τον Ελληνα πορτιέρο να έχει ως στόχο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και μάλιστα ήδη έχει προταθεί σε κάποιους συλλόγους, όπως έχει δηλώσει ο ατζέντης του. Πέραν της πίστης που προφανώς έχει ο ίδιος στις δυνατότητές του ώστε να θεωρεί πως μπορεί να παίξει σε κάποιο ευρωπαικό πρωτάθλημα, αυτό που "ακούγεται" είναι ότι είναι δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έχει από μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές χρονιές για τον Γλύκο ήταν κάπως... παράξενες με την έννοια πως ενώ άρχισε να καθιερώνεται στην ενδεκάδα και κάποιες φορές είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή με αποτέλεσμα να υπάρξουν θετικά σχόλια γι' αυτόν (αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Νικοπολίδης, έχουν αναφερθεί φέτος με καλά λόγια στον Γλύκο), υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές για εκείνον και του ασκήθηκε έντονη κριτική από φίλους του "Δικεφάλου". Ας θυμηθούμε...

Σεζόν 2011-12

Την σεζόν 2011-12 ο Παναγιώτης Γλύκος είχε συνολικά 10 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάσλο Μπόλονι τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στις 15/12/11 στον εντός έδρας αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν. Από εκείνο το ματς μέχρι και αυτό κόντρα στον Ατρόμητο που έγινε στις 25/01/12, ο Γλύκος ήταν βασικός σε 9 παιχνίδια της ομάδας. O αγώνας Κυπέλλου ωστόσο με τους Περιστεριώτες δεν εξελίχθηκε καλά για τον Ελληνα πορτιέρο...

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν μπροστά στο σκορ (1-0), όμως μετά από γέμισμα του Σωκράτη Φυτανίδη ο Γλύκος δεν έκανε σωστό υπολογισμό και η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 και ο Ατρόμητος πήρε τελικά την πρόκριση (1-2) στην παράταση. Και ο 27χρονος τερματοφύλακας είχε θεωρηθεί από πολλούς φίλους της ομάδας ως ο πλέον υπεύθυνος για εκείνη την αποτυχία στο Κύπελλο Ελλάδας... Μετά από εκείνο το παιχνίδι ο Γλύκος αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Σεζόν 2012-13

Την σεζόν 2012-13 ο Γλύκος είχε 23 συμμετοχές. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ήταν συνεχώς βασικός και ο Γιώργος Γεωργιάδης τον εμπιστεύτηκε στα πλέι οφ. Η τελευταία του συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα ήταν στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε στις 29/05/13, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε εντός έδρας με 1-2 και μετά υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα ο Γλύκος είχε χτυπηθεί από μπουκάλι που του πετάχτηκε ενώ οι παίκτες έβγαιναν από τα αποδυτήρια. Στο τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ, αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, προτιμήθηκε να αγωνιστεί ως βασικός ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος είχε χάσει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Σεζόν 2013-14

Την σεζόν (2013-14) που μας πέρασε, ο Γλύκος είχε 40 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Από τον Νοέμβρη του 2013 μάλιστα είχε μονίμως θέση βασικού. Είχε ικανοποιητική παρουσία σε κάποια ματς και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μετά από ψηφοφορία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο παίκτη του "Δικεφάλου" για τους μήνες Γενάρη και Φλεβάρη. Αυτές δεν ήταν οι μόνες καλές στιγμές φέτος για τον Γλύκο καθώς επιλέχτηκε από τον Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι κακές στιγμές... Του ασκήθηκε μεγάλη κριτική για την απόδοσή του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό (ήττα με 4-1) ενώ τα "άκουσε" από τον κόσμο της ομάδας και για την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) των πλέι οφ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (στα δύο ματς ο Γλύκος έφερε ευθύνη σε γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ ενώ γενικώς σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν φαινόταν να είναι... ντεφορμέ). Ετσι το τελευταίο κομμάτι της σεζόν ήταν "πικρό" για τον Ελληνα τερματοφύλακα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK