Οι χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Γιουνάιτεντ

Η 3η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν πηγαίνει κατευθείαν στο πάνθεον των χειρότερων στην ιστορία του συλλόγου. Ίσως περνάει και στην κορυφή.

Οι χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε την πολυαναμενόμενη 3η εμφάνιση για τη φετινή σεζόν από την Adidas, λίγες ημέρες μετά τη διαρροή της στο διαδίκτυο. Οι αντιδράσεις του κόσμου δεν οδήγησαν σε αναθεώρηση της απόφασης σχετικά με το στιλ της νέας φανέλας και εγένετο... ζέβρα.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και μερικές ημέρες, συνοδεία απαξιωτικών και χλευαστικών σχολίων. Οι φίλαθλοι των 'κόκκινων διαβόλων' είναι απογοητευμένοι από ακόμα μια κακή επιλογή των ιθυνόντων, που πιθανότατα γίνεται αποκλειστικά για virality, οι αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους για την ευκαιρία να κοροϊδέψουν ξανά τη Γιουνάιτεντ. Ούτε το γεγονός ότι ο σύλλογος φρόντισε να τη στείλει πρώτα σε προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να τη φορέσουν πρώτες έχει βοηθήσει την κατάσταση.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Chevrolet παραμένει στο μπροστινό μέρος της φανέλας ως βασικός χορηγός, με τη συνεργασία να λήγει το 2021, ενώ στο μανίκι εμφανίζεται ξανά η βιομηχανία Kohler.

Το βέβαιο είναι, πάντως, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ορισμένες κακές φανέλες, ειδικά όταν επρόκειτο για τη 2η ή την 3η εμφάνιση. Από τη δεκαετία του '90 μέχρι και σήμερα, τα παραδείγματα είναι πολλά. Ιδού ορισμένες από τις πιο άσχημες εκδόσεις:


News 24/7

24MEDIA NETWORK