Οι δεύτερες σκέψεις του Ολυμπιακού για Ουζουνίδη

Σε δεύτερες σκέψεις φαίνεται να μπαίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όσον αφορά την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Οι δεύτερες σκέψεις του Ολυμπιακού για Ουζουνίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η πρόσληψή του.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν αντιδράσεις σχετικά με το όνομα του Εβρίτη προπονητή από οπαδούς των "ερυθρολεύκων", όπως σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Παρασκευής το Contra.gr. Και είναι κάτι που το μετράνε στην ΠΑΕ. Το βέβαιο είναι ότι δεν θέλουν να βιαστούν για να πάρουν κάποια απόφαση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το Σάββατο (6/8) θα είναι η ημέρα που θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα καθίσει στον πάγκο ως αντί-Σάντσεθ. Σε περίπτωση που δεν καταλήξουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη, τότε θα στραφούν στην ξένη αγορά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο εναλλακτικό πλάνο.

Όσον αφορά πάντως τον Ουζουνίδη, το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) προπόνησε κανονικά τον Πανιώνιο και δεν αποχαιρέτησε τους παίκτες του. Βέβαια έχει προκύψει σοβαρό θέμα με τους οργανωμένους της ομάδας της Νέας Σμύρνης οι οποίοι εξέδωσαν μια επιθετική ανακοίνωση κατά του προσώπου του, λέγοντας πως " είναι ανεπιθύμητος".

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού το κύμα αλλαγών που ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής, αναμένεται να συνεχιστεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Κλωτσάνε" για τον Ουζουνίδη οι οργανωμένοι
Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!
Δεν αποχαιρέτισε ο Ουζουνίδης
Προπόνηση με Πανιώνιο ο Ουζουνίδης
Τέλος ο Βρέντζος, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20εκ και Μοντεστό αθλητικός διευθυντής

News 24/7

24MEDIA NETWORK