Οι διακοπές του Ζιντάν είναι ο ορισμός της αρχοντιάς

Όνειρο η Ρεάλ, ευχαρίστηση η εθνική Γαλλίας όμως τώρα έχουμε καλοκαίρι και ο Ζινεντίν Ζιντάν ξέρει πως ο χρόνος αυτός ανήκει στην οικογένειά του (PHOTO).

Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Προέρχεται από μία έξτρα αγχωτική, πιεστική και απαιτητική σεζόν που τον βρήκε στο φινάλε να κατακτάει το τρίτο διαδοχικό Champions League και κατόπιν να λέει αντίο στην Ρεάλ ενώ κατά πολλούς είναι ο άνθρωπος που αποτελεί... σκιά του Ντιντιέ Ντεσάμπ σε περίπτωση που δεν έρθει η μεγάλη επιτυχία για την Γαλλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όλα αυτά πάντως, οι έντονες στιγμές που πέρασε στον πάγκο της Ρεάλ και τα σενάρια που έχουν φουντώσει αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πετεινών" μοιάζουν αυτή τη στιγμή να βρίσκονται πολύ μακριά από το μυαλό του Ζιντάν.

Τι τον απασχολεί στην παρούσα φάση; Να απολαύσει την οικογένειά του όσο γίνεται περισσότερο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αυτό ακριβώς φαίνεται πως κάνει μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Σε ένα σκάφος στη μέση του απέραντου γαλάζιου και κάτω από τον καυτό ήλιο, έχοντας την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να ζητήσει: το έτερόν του ήμισυ και τους γιους του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK