Οι διάλογοι Μπενζεμά-Βαλμπουενά όπως τους κατέγραψε ο κοριός

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι διάλογοι ανάμεσα σε Καρίμ Μπενζεμά, Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον άνδρα που φέρεται να εκβίαζε με το sextape τον Γάλλο μέσο.

Οι διάλογοι Μπενζεμά-Βαλμπουενά όπως τους κατέγραψε ο κοριός

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Europe 1" έφερε στη δημοσιότητα τους διαλόγους ανάμεσα σε Καρίμ Μπενζεμά, Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον άνδρα που φέρεται να εκβίαζε με το sextape τον Γάλλο μέσο. Όπως προκύπτει από αυτά που αποκάλυψε ο κοριός, ο Μπενζεμά μεσολάβησε για να βοηθήσει έναν παιδικό φίλο του, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του το περίφημο sex tape.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Φίλος Μπενζεμά: "Πιστεύω πως δεν μας παίρνει στα σοβαρά (σ.σ. ο Βαλμπουενά). Νομίζει ότι του κάνουμε πλάκα".

Μπενζεμά: "Θα το τακτοποιήσω εγώ. Θα κανονίσουμε ραντεβού και θα μιλήσεις μαζί του. Θέλω να μου δώσεις το λόγο σου ότι δεν υπάρχει άλλο αντίτυπο του βίντεο".

Λίγο αργότερα, ο Μπενζεμά καλεί τον παιδικό φίλο του...

Μπενζεμά: "Του είπα ότι αν θέλει να καταστρέψεις το βίντεο, θα πρέπει να έρθει στη Λιόν να σε βρει, να μιλήσετε. Με ρώτησε αν έχω δει εγώ το βίντεο, αν είναι όντως αυτός, αν τον αναγνώρισα από τα τατουάζ. Του είπα ότι το είδα πριν από μία εβδομάδα".

Στη συνέχεια, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε στον φίλο του ότι δεν μπορεί να εμπλακεί περισσότερο στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπενζεμά κατηγορείται για συνέργεια σε εκβιασμό

Το "sex tape" κι οι αιτίες σύλληψης του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK