ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διάλογοι του Δ.Σ.

Το contra.gr αποκαλύπτει τους χαρακτηριστικότερους διαλόγους από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα την Παρασκευή.

Οι διάλογοι του Δ.Σ.
Αρχικά, όταν ο Νικόλας Πατέρας ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του ζήτησαν να ανακαλέσει. ”
Δεν ανακαλώ. Η απόφασή μου είναι οριστική” , ήταν η απάντηση του Πατέρα.

Στη συνέχεια, όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είδε την έκθεση της “Deloitte”, τόνισε χαρακτηριστικά: “Εδώ τι γίνεται; Τι ζημιές είναι αυτές; Θα φτάσουμε σε ελλείμματα 90 εκατομμυρίων ευρώ! Είμαστε πρωταγωνιστές και δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα χρόνια!” , ενώ στη συνέχεια, αναρωτήθηκε γιατί η αξία της ΠΑΕ έχει πέσει: “Η αξία της ΠΑΕ ήταν 180 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα γιατί υπάρχει μείωση και είναι 110 εκατομμύρια;” .

Ο Νικόλας Πατέρας απάντησε: “Δώσαμε 50 εκατομμύρια στις αγορές και 20 εκατομμύρια ευρώ είναι η μείωση της αξίας της ΠΑΕ” .

Επειτα, όταν ο Κώστας Αντωνίου παρουσίασε την έκθεσή του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τον ρώτησε: ” Γιατί κόστισε 4 εκατομμύρια ευρώ ο Χριστοδουλόπουλος; Ποιος την πήρε την απόφαση;
Αντωνίου: “Εγώ πρότεινα και ο πρόεδρος αποφάσισε”.

Πατέρας: ” Ναι έτσι έγινε” .

Τέλος, ο Αντωνίου τόνισε ότι μπορεί να εξοικονομηθούν περίπου 7 εκ. ευρώ από πωλήσεις παικτών όπως οι Μάντζιος, Κλέιτον, Γκάμπριελ και εκεί πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παναγιώτης Κυριακόπουλος: “Αυτοί ήταν και πέρυσι και δεν πουλήσαμε κανένα. Αλλαξε κάτι προς το καλύτερο;”

“Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έχει αλλάξει κάτι” , ήταν η απάντηση του Κώστα Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ