Οι δηλώσεις από την Τρίπολη
Ικανοποιημένος από το 2-2 αν και επιθυμούσε τη νίκη, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός εκτός από ένα άσχημο δεκαπεντάλεπτο, έπαιξε πολύ καλά. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να "καθαρίσει" το ματς στο 2-0.
Ερνέστο Βαλβέρδε: “Η πρόθεση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι αλήθεια πως μας βάλανε γρήγορα τα δύο γκολ και αυτό οφείλεται σε δικά μας λάθη. Είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Κάναμε το 2-1 και μετά ψάξαμε τη νίκη και όχι την ισοφάριση. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Σήμερα κάναμε μόνο ένα άσχημο δεκαπεντάλεπτο”.
Nίκος Kωστένογλου: “Η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα τέρμα ακόμη ώστε να πάρουμε τη νίκη. Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας επηρέασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κατάφερε να σκοράρει σε αντεπίθεση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και γενικότερα από τη διάθεση των παικτών μου. Θα πάμε για τη πρόκριση στο δεύτερο ματς. Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο στη ρεβάνς αλλά κανείς δεν μας αποτρέπει στο να ελπίζουμε.”
Λουτσιάνο Γκαλέτι: ” Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς όπως ήρθε. Χάναμε με 2-0 αλλά δεν αξίζαμε αυτό το 2-0. Πλέον είμαστε φαβορί”.
Ζαουάντ Ζαϊρί: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζαμε 2-0 ήρθαμε 2-2. Θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλο κίνητρο να παίξουμε για την πόλη και για την ομάδα”.