Κασίγιας: "Σημαντικότερο το 10ο από το Μουντιάλ"

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Ίκερ Κασίγιας, ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, δηλώνοντας ότι η κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών είναι πιο σημαντική από ενδεχόμενη κατάκτηση του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία.

Κασίγιας: "Σημαντικότερο το 10ο από το Μουντιάλ"

"Περιμέναμε τόσο καιρό και είχαμε υποσχεθεί στους φιλάθλους μας την κατάκτηση του 10ου. Υποφέραμε πολύ. Το γκολ τους ήταν τυχερό, μία κακή κίνηση από εμάς. Είχαν λίγες κινήσεις στη συνέχεια. Εμείς είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα στο τέλος. Η κατάκτηση του 10ου είναι μεγαλύτερο από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Μερικές φορές κάνεις λάθη, μερικές φορές τα πηγαίνεις καλά. Δεν μπορώ να παραπονεθώ, αφού παρά το λάθος μου τα καταφέραμε στο τέλος. Θα ψάξω το 11ο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πού θα είναι καλύτερα από το να είμαι εδώ με αυτούς τους ανθρώπους και να το απολαύσω;" δήλωσε ο αρχηγός του συλλόγου.

Ο Σέρχιο Ράμος από την πλευρά του, δήλωσε: "Είναι το πιο σημαντικό τέρμα μου. Είναι απίστευτη η ικανοποίηση που δώσαμε στον κόσμο, παλεύοντας μέχρι το τέλος. Δεν είναι δικό μου γκολ, είναι όλων των Μαδριλένων, της οικογένειάς μου και όλων όσων μας υποστήριξαν στον τελικό. Το αξίζαμε μετά από τόσα χρόνια. Είναι ανεξήγητο το συναίσθημά μου στο γκολ. Συνέβη τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνεις. Γράψαμε ιστορία απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο".

Όταν ρωτήθηκε για το τι του είπε ο Κασίγιας όταν τον αγκάλιασε και τον φίλησε, είπε: "Puto amo" (σ.σ. "γαμημένος αρχηγός"). Μία παρόμοια φράση είχε χρησιμοποιήσει προ ετών ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ξέσπασμά του κατά του Ζοζέ Μουρίνιο για την ικανότητα του Πορτογάλου με τα ΜΜΕ στις συνεντεύξεις Τύπου.

Διαβάστε ακόμη

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK