Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Μιχάλης Καψής: " Η Ευρώπη είναι πρόκληση για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη επί του Πανιωνίου. Επρόκειτο να αγωνιστώ αλλά ένιωθα ενοχλήσεις και δεν ρίσκαρα. Την Κυριακή θα μάθω περισσότερα".

Γιάννης Οκκάς: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα πήρε τους τρεις πόντους που ήθελε. Θα τα πάμε καλά στη συνέχεια. Το παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ θα είναι δύσκολο αλλά σκοπός μας είναι μόνο η νίκη".

Τροντ Σόλιντ: "Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Στο δεύτερο ημίχρονο πιάσαμε καλή απόδοση. Ηταν δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, χωρίς κόσμο. Μετά το 3-0 κάποιοι παίκτες είχαν στο μυαλό τους τη Ρόζενμποργκ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

Γιόζεφ Τσάπλαρ: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε γελοία λάθη, καλύτερα να μη μιλάμε γι'αυτά".

Αρούνα Μπαμπανγκίντα: " Περιμένουμε το ματς της Τρίτης. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Ήμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δεν σκεφτόμασταν το ματς της Τρίτης, κάτι που αρχίζουμε από τώρα".

Παντελής Καφές: " Η Ευρώπη είναι πρόκληση. Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο αλλά θα το παλέψουμε. Απόψε ήμαστε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση αλλά είναι λυπηρό να παίζουμε σε άδεια γήπεδα".

Δημήτρης Μαυρογενίδης: " Θα κάνουμε το καθήκον μας τη Τρίτη. Πρέπει να κερδίσουμε. Σήμερα θα ήταν καλύτερα αν είχαμε κόσμο στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί τους στο τέλος. Συνεχίζουμε τη σκληρή προσπάθεια".

Μιχάλης Κωνσταντίνου: " Μετράει η νίκη απόψε. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Βλέπουμε τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ πλέον, ο οποίος αναμένεται να είναι δύσκολος. Οι φιλοδοξίες μου στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες. Η απουσία του κόσμου δεν κάνει καλό σε κάποια ομάδα".

Ο βοηθός προπονητή της Ρόζενμποργκ, Ρούνε Σκάρσφιορντ, δήλωσε: " Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Τον έχω δει τρεις φορές. Βέβαια, θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον Πανιώνιο αφού θα παίζουν οι Ριβάλντο και Τουρέ. Η ατμόσφαιρα επίσης θα είναι διαφορετική. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς παίζουμε για το καλύτερο. Είστε τυχεροί επειδή έχετε έναν εξαιρετικό προπονητή στην ομάδα σας. Θα κάνει πολύ καλή δουλειά".

Στο γήπεδο έδωσε το παρόν κατάσκοπος της Μαρσέιγ, ονόματι Ζουλιέν Φουρνιέ. " Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Ήρθαμε για να δούμε κάποιους παίκτες αλλά ο ένας δεν αγωνιζόταν σήμερα. Αύριο θα δούμε την ΑΕΚ. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Κατσουράνη το Καλοκαίρι και το ότι δεν τα καταφέραμε δε σημαίνει ότι δεν είναι στα ενδιαφέροντά μας". Όσον αφορά στον παίκτη που δεν αγωνίστηκε, όλα συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για τον Γιάγια Τουρέ.

* Η περίπτωση του Καψή δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ένιωσε σφικτό τον δικέφαλό του αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει και έτσι έμεινε εκτός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK