Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ρεπορτάζ: Πάνος Κιαπεκάκης, Ζαφείρης Φαφούτης

Εζέκιελ Γκονζάλες: "Παίξαμε πιο ελεύθερα, με πάθος. Εμείς θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση απέναντι σε Βέρντερ και Ουντινέζε. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός".

Βαγγέλης Μάντζιος: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδος και όχι το γκολ που πέτυχα. Η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".

Γιάννης Γκούμας: "Είχα πει ότι θα πηγαίναμε για τη νίκη γιατί θέλαμε να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Οι δυνατότητες του Παναθηναϊκού είναι μεγάλες και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Μπροστά μας έχουμε την Μπαρτσελόνακαι θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

Φάνης Γκέκας: " Δείξαμε το καλό μας εαυτό σήμερα. Σίγά-σιγά λυνόμαστε. Αυτή πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και στο εξής πρέπει να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι."

Φλάβιο Κονσεϊσάο: "Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και η Βέρντερ πολύ δυνατή ομάδα. Με τον Πανιώνιο σπάσαμε το άσχημο σερί και σήμερα πήραμε μία ακόμη νίκη. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο".

Μάριο Γκαλίνοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός σήμερα έδωσε το 100%. Έχουμε δρόμο μέχρι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Δεν φοβηθήκαμε το ματς και μπήκαμε με πίστη για τη νίκη. Οι οπαδοί μας που δεν ήρθαν στο γήπεδο έχασαν ένα σπουδαίο θέαμα."

Σάντορ Τόργκελε: "Ξεκινήσαμε καλά και πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε πολύ πίσω. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και είμαστε σε άνοδο."

Kλάους Αλοφς (τεχνικός διευθυντής Βέρντερ): Μετά τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα. Το πρόβλημά μας ήταν η επίθεση. Η Βέρντερ και οι διαιτητές βοήθησαν τον Παναθηναικό να φτάσει στη νίκη."

Στη συνέντευξη τύπου


Τόμας Σάαφ:
"Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Μείναμε στο μηδέν και κοιτάζουμε τη συνέχεια. Αν και μπήκαμε επιθετικά, δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Περίμενα τον Παναθηναϊκό δυνατό και ότι θα παλέψει για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να σκοράρει. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στην άμυνα και όχι στην επίθεση. Δεν φταίει η επίθεση".

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν τελειώσαμε καλά, όταν φάγαμε ένα γκολ την ώρα που εγώ ρωτούσα αν μπορεί να παίξει ο Γκούμας. Δεν έπρεπε να φάμε αυτό το γκολ. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Είμαστε σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον αγώνα με την Ουντινέζε. Με τη νίκη μας αυτή αυξάνονται οι παθανότητες πρόκρισης. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας βοήθησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με μεγάλη πειθαρχία. Οι παίκτες αρχίζουν και βρίσκουν τα βήματά τους. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Γκονζάλες έπαιξε πιο πίσω από τη θέση του «10αριού» και είχε δύο δοκάρια και ένα γκολ.

Ο Ολισαντέμπε έμεινε εκτός αποστολής γιατί έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και δεν νιώθει έτοιμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK