Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Tροντ Σόλιντ: "Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο. Κάναμε ένα καλό βήμα σε σχέση με το ματς της Μαδρίτης."

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Tροντ Σόλιντ: " Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι αλλά να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Κάναμε ένα καλό βήμα σε σχέση με το ματς της Μαδρίτης. Υπήρχε μία έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια. Υπάρχουν ακόμα 9 πόντοι να διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε. Σήμερα αξίζαμε τουλάχιστον ένα βαθμό".

Ο Νορβηγός τεχνικός, κλήθηκε να σχολιάσει τις καθυστερημένες αλλαγές, την επιλογή του Οκκά στη κορυφή της επίθεσης και το γκολ στο τελευταίο λεπτό...

" Δεν υπήρχε λόγος να κάνω αλλαγή. Ήμουν ικανοποιημένος. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το 2-1 αλλά δεν πρόλαβα. Το γκολ του τελευταίου λεπτού δε μπορώ να το εξηγήσω. Είμαι ειδικός αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχω απάντηση για τα πάντα. Όσο για τον Οκκά, θεωρούσα πως το παιχνίδι του ταίριαζε και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο".

Θανάσης Κωστούλας: " Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες μικρολεπτομέρειες που μας στοιχίζουν βαθμούς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία".

Γιάννης Οκκάς: " Η προσπάθειά μας ήταν καλή. Θα πρέπει να κάνουμε αίτηση να παίζουμε λιγότερα λεπτά. Είμαστε απογοητευμένοι και φυσικά όχι ικανοποιημένοι. Μέσα στο γήπεδο δε μπορούσα βέβαια να μετράω αλλά είχαμε κάποιες καλές στιγμές".

Ζεράρ Ουγέ: " Ήταν μία ωραία νίκη. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος ήταν δυνατός στον χώρο του κέντρου. Όταν παίζαμε απλά, ήμαστε πολύ καλοί. Στο τέλος, είχα τη διαίσθηση που θα βάζαμε και δεύτερο γκολ και ευτυχώς τα καταφέραμε".

Mιχάλης Καψής: " Δεν είναι σύμπτωση ότι δεχόμαστε το γκολ πάντα στα τελευταία λεπτά. Καλύτερα να παίζουμε άσχημα και να κερδίζουμε παρά να πηγαίνουμε καλά και να χάνουμε".

Παντελής Καφές: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο τέλος. Το ότι βάζω γκολ δεν είναι κάτι προσωπικό αλλά θέμα ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη Λιόν στο Καραϊσκάκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK