Οι δύο χαμένες ευκαιρίες του Μανωλά να ισοφαρίσει τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα στο ντέρμπι με σούπερ γκολ Ιγκουαΐν, όμως ο Μανωλάς έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση για λογαριασμό της Ρόμα (photos+video).

Οι δύο χαμένες ευκαιρίες του Μανωλά να ισοφαρίσει τη Γιουβέντους

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που φάνηκαν ιδιαίτερα στο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα στο πρώτο ημίχρονο.

Και αυτό γιατί βγήκε νικητής στις περισσότερες φάσεις μέσα στην περιοχή της Ρόμα (με εξαίρεση τη φάση του Ιγκουαΐν όπου ο Αργεντινός άδειασε πρώτα τον Ντε Ρόσι και έπειτα τον Έλληνα άσο) ενώ στο φινάλε του 45λεπτου είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς Ρωμαίων για να ισοφαρίσουν.

Μετά από γύρισμα του Περότι έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σε πλεονεκτική θέση ωστόσο το 1-1 δεν έγινε καθώς Λίχτσταϊνερ και Κεντίρα προσπάθησαν να "μπλοκάρουν" το σουτ του με αυτοθυσία και ο πρώτος ήταν εκείνος που σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

"Μαμά, τί ευκαιρία για τον Μανωλά! Βρίσκεται με τη μπάλα στα πόδια μπροστά από το σημείο του πέναλτι και εξαπολύει το σουτ: ο Λίχτσταϊνερ αποκρούει", έγραψε η επίσημη Ρόμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για τη φάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ:

Οι δύο χαμένες ευκαιρίες του Μανωλά να ισοφαρίσει τη Γιουβέντους

Στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο πριν αποχωρήσει τραυματίας, είχε μάλιστα μία ακόμα ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά δεν πρόλαβε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να πάρει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή της Γιουβέντους και να την προωθήσει στα δίχτυα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Μανωλάς: πέταξε έξω από το γήπεδο τον Μάντζουκιτς!
Κορεό με... νόημα από τους οπαδούς της Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK