Οι δύο ομάδες που πάνε να "κλέψουν" τον Βαλβέρδε από την... Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα περιμένει τον Ερνέστο Βαλβέρδε όμως σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" κινδυνεύει να τον χάσει καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του θα μπουν δύο ακόμα μεγαλα ευρωπαϊκά κλαμπ!

Athletic Bilbao's head coach Ernesto Valverde holds the ball during a second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Athletic Bilbao's head coach Ernesto Valverde holds the ball during a second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά το φινάλε της σεζόν και τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν καταλήξει στο γεγονός πως αποτελεί τον Νο 1 υποψήφιο για να διαδεχτεί τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί δεν θα πρέπει να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Mundo Deportivo" που γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και πράγματα στα ενδότερα των "μπλαουγκράνα", πέρα από την "Μπάρσα" στο παιχνίδι της απόκτησης του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού θα μπει δυναμικά η Ρόμα ενώ τον θέλει και η Άρσεναλ!

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως ο νέος αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Μόντσι, είναι εδώ και πολλά χρόνια θαυμαστής του Βαλβέρδε καθώς τον θεωρεί τεχνικό υψηλού επιπέδου και "ελπίζει να τον φέρει στην ιταλική πρωτεύουσα προσφέροντάς του στο πιάτο ένα πιο φιλόδοξο σχέδιο σε σύγκριση με αυτό που μπορούσε να του προτείνει την εποχή που εργαζόταν στην Σεβίλλη".

Η "Mundo Deportivo" σημειώνει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να μην κάνει κάποια κίνηση για τον "Τσινγκούρι" μέχρι τις 29 Μαΐου όπου θα έχει ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά "την ίδια ώρα ακούγονται σειρήνες για τον ίδιο και από την Αγγλία "με την Άρσεναλ έτοιμη να ποντάρει σε αυτόν αν αποφασίσει να φύγει ο Βενγκέρ...".

Ένα ακόμα "ντεσού" αναφορικά με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού; Το ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα γερμανικών για να είναι έτοιμος ακόμα και για πρόταση από σύλλογο της Bundesliga.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK