Οι δύο παικταράδες που έχασε η Τσέλσι και θα άλλαζαν τις ισορροπίες: Η αποκάλυψη του Κόντε

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και πρωταθλητής στο Νησί, Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε ποιοι ήταν οι δύο παίκτες με τους οποίους μιλούσε για τους Μπλε και δεν μπόρεσε τελικά να πάρει.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts during the English FA Cup soccer match between Tottenham Hotspur and Portsmouth at Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Jan. 7, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Αντόνιο Κόντε ήταν έξαλλος AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν προπονητής της Τσέλσι για δύο χρόνια από το 2016 έως το 2018. Ο Ιταλός προπονητής κατέκτησε με τους Μπλε το πρωτάθλημα της σεζόν 16/17 και το FA Cup το 17/18. Και κατά δήλωση του ιδίου θα μπορούσε να κάνει τους Λονδρέζους υπερδύναμη μετά από την πρώτη του χρονιά εάν οι συζητήσει με δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είχαν αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του στο TeleFoot τα πράγματα είχαν ως εξής: "Μετά από την πρώτη μου σεζόν στην Τσέλσι μιλήσαμε με τους Ρομέλου Λουκάκου και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Πιστεύω πως με αυτούς τους δύο σημαντικούς παίκτες θα είχαμε αλλάξει την κατάσταση. Μετά από την πρώτη μου σεζόν θα μπορούσαμε να γίνουμε η απόλυτη δύναμη στην Αγγλία".

Για την ιστορία ο Λουκάκου εν τέλει επέστρεψε στην Τσέλσι, αλλά το 2021 με 113.000.000 ευρώ αγορά από την Ίντερ. Όσον αφορά στον Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ με 84.650.000 ευρώ τον έκανε δικό της Γενάρη του 2018 από την Σαουθάμπτον προλαβαίνοντας τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Όσον αφορά στον Κόντε ο 54χρονος τεχνικός μετά από τις Τσέλσι δούλεψε στις Ίντερ και Τότεναμ. Με τους Νερατζούρι το 20/21 έγινε πρωταθλητής Ιταλία ενώ με τα Σπιρούνια το θέμα δεν πήγε καθόλου καλά. Από τότε που ο πρώην προπονητής και της Γιουβέντους έφυγε από το Λονδίνο δεν έχει εργαστεί σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιος διάδοχος του Κλοπ με άρωμα Ελλάδας

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για πλιάτσικο στην Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK