Οι δύο που άφησε εκτός ο Λεμονής

Τις χειμερινές μεταγραφές (Σισοκό, Παρέδες) αποφάσισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού να αφήσει στην Αθήνα και να μην τους πάρει μαζί του στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου (5/4, 19.30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
lemonis ICON

Είκοσι παίκτες αποφάσισε να πάρει ο Τάκης Λεμονής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα (5/4, 19.30). Το ίδιο είχε πράξει και για το ματς με τον Πλατανιά, αφήνοντας στο τέλος εκτός 18άδας τους Παρέδες και Σισοκό.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Χανιώτες, ο Σισοκό δεν βρίσκεται ούτε καν στην 20άδα για την Κέρκυρα, καθώς αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα. Τη θέση του πήρε ο Σεμπά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με τον Πλατανιά και υπολογίζεται ακόμα και για βασικός στο “νησί των Φαιάκων”.

Στην Κέρκυρα δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι Παρέδες και Νικολάου για λόγους τακτικής, αλλά και ο Βιάνα που σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς. Με λίγα λόγια, καμία έκπληξη από τον Λεμονή.

Την αποστολή αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK