Οι εφιαλτικές ώρες του Πελεγκρίνο

Οι εφιαλτικές ώρες του Πελεγκρίνο
Μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του έζησε το Σαββάτο το βράδυ ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο αμυντικός της Βαλένθια λιποθύμησε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μάλαγα και το μυαλό όλων πήγε στο τραγικό συμβάν που είχε συμβεί έξι μέρες πριν με τον θάνατο του Μίκλος Φεχέρ στο γήπεδο της Γκιμαράες.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε και ο ίδιος ο παίκτης κατά την έξοδο του από την κλινική "Ανχελ", με φανερά τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο πρόσωπο του. Ο Αργεντινός παράλληλα έδειχνε και φοβισμένος, μετά από το συμβάν και για αυτό τον λόγο δεν θέλησε να προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις. Ο Πελεγκρίνο μεταφέρθηκε με ταξί στο αεροδρόμιο της Μάλαγα, εκεί όπου όλοι οι συμπαίκτες του τον περίμεναν με αγωνία, για να δουν την κατάσταση του.

Ωστόσο η κρισιμότητα της κατάστασης και η δεδομένη ανησυχία των ιθυνόντων της Βαλένθια, απέτρεψαν τους πάντες από το να πλησιάσουν τον Αργεντινό. Δίπλα του στο αεροπλάνο κάθισε ο Χόρχε Καντέλ (μέλος του ιατρικού επιτελείου), ο οποίος ήταν και από τους πρώτους που έσπευσαν κοντά του για τις πρώτες βοήθειες. Ο Πελεγκρίνο διάλεξε να μείνει μόνος του στις πρώτες θέσεις και δεν ήρθε σε επαφή με κανένα συμπαίκτη του, ενώ έφαγε λίγο και διάλεξε να ξεκουραστεί αρκετά για να ξεχάσει και το συμβάν.

Την Δευτέρα αναμένεται να περάσει πάλι από εξετάσεις για να δουν οι ιθύνοντες της Βαλένθια, την κατάσταση του και να ενημερώσουν τον Ράφα Μπενίτεζ για το πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα προτιμηθεί να μείνει λίγο εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για να μπορέσει να ξεπεράσει και το ψυχολογικό βάρος της αδικαιολόγητης πτώσης του στο χορτάρι του "Λα Ροσαλέδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK