"Οι Έλληνες σέβονται τον Φερνάντο Σάντος"

Σε αφιέρωμα πορτογαλικής ιστοσελίδας που φιλοξένησε ανέκδοτες ιστορίες για τον Φερνάντο Σάντος, κλήθηκε να τοποθετηθεί και ο Τάκης Φύσσας.

"Οι Έλληνες σέβονται τον Φερνάντο Σάντος"

Ο διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες για τον Φερνάντο Σάντος, μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα: "Ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού του είχε πει όταν τον προσέλαβε να προσέχει τους παίκτες που δεν τους αρέσει να δουλεύουν. Ίσως γι’ αυτό τις πρώτες μέρες του στην ομάδα δεν μιλούσε σε κανέναν και έμοιαζε θυμωμένος.

Σταδιακά ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει και να δείξει στους παίκτες πως είναι διαφορετικός. Άλλαξε συμπεριφορά και έδειξε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που όμως δεν του αρέσει να παίζει την ώρα της δουλειάς. Μετά ήταν στον ΠΑΟΚ και όταν τον κάλεσα να έρθει στην Εθνική ήταν ενθουσιασμένος παρότι ο στόχος του ήταν να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας.

Υπογράψαμε και μπορώ να πω πως η θητεία του στην Ελλάδα ήταν ένα βήμα για να πάρει τον τίτλο με την πατρίδα του. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, από όλες τις ομάδες, σέβονται απεριόριστα τον Φερνάντο Σάντος και αυτό είναι δύσκολο, δεδομένων και των αντιπαλοτήτων που υπάρχουν στη χώρα".

24MEDIA NETWORK