ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… εμπνεύσεις του Στέφενς

Το... πείραμα του Στέλιου Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας "βγήκε" και εμείς θυμόμαστε άλλες περιπτώσεις παικτών που ο Χουμπ Στέφενς πήρε το ρίσκο να τους "τοποθετήσει" σε διαφορετικές θέσεις από το πεδίο δράσης τους.

Οι… εμπνεύσεις του Στέφενς
INTIME SPORTS

Aν υπάρχει κάποια φετινή… εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, τότε σίγουρα είναι αυτή του Στέλιου Κίτσιου. Ο νεαρός την τρέχουσα σεζόν έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ομάδα και σίγουρα “ευθύνη” για το ξεπέταγμά του έχει ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός το καλοκαίρι είχε την… έμπνευση να “τοποθετήσει” στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κίτσιου, ο οποίος πριν αγωνιστεί σε αυτή την θέση έπαιζε ως μεσοεπιθετικός. Στον νέο του ρόλο πάντως ο τελευταίος ανταποκρίθηκε πολύ καλά και ο Στέφενς αν μη τι άλλο δικαιώθηκε γι’ αυτή την επιλογή του.

Δεν είναι πάντως ο Κίτσιου η μόνη περίπτωση παίκτη που ο προπονητής του ΠΑΟΚ τού αλλάζει θέση σε σχέση με αυτή που τον είχαμε συνηθίσει. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σκόνδρας, ο Τζαβέλλας και ο Κωνσταντινίδης… Ο Στέφενς αρέσκεται σε “πειράματα” και όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου, στο ξεκίνημα της σεζόν τον είχε “τοποθετήσει ” στο αριστερό άκρο της άμυνας από το δεξί που είναι η φυσική του θέση.

Δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Ολλανδός δικαιώθηκε μιας και ήταν φανερό πως ο Σκόνδρας αντιμετώπιζε εκεί πολλά προβλήματα. Ακόμη ο Τζαβέλλας από το αριστερό άκρο της άμυνας, “πήγε” στο κέντρο αυτής. Γενικώς μπορεί να χαρακτηριστεί καλή η απόδοσή του και έδωσε βοήθειες ως στόπερ… Επίσης, ο Κωνσταντινίδης, τον οποίο τον είχαμε συνηθίζει ως δεξί μπακ, με την Αλκμααρ έπαιξε στο κέντρο δίχως να “φανεί” ιδιαίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ