Οι επιθετικοί που δεν έπιασαν

Η "λίστα" με τους "σέντερ" φορ που δεν κατάφεραν να στεριώσουν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Οι επιθετικοί που δεν έπιασαν

Δεν είναι και λίγοι οι επιθετικοί που πέρασαν την τελευταία πενταετία από τον ΠΑΟΚ και δεν κατάφεραν να... βάλουν στο περιθώριο τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και αν πάμε ακόμη πιο πίσω τον Μουσλίμοβιτς. Την τελευταία πενταετία φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ οι Νέτσιντ, Χούσεν, Γιάννου, Παπάζογλου, Φιλομένο, Χούτος και Εντίνιο, χωρίς κανείς από τους παραπάνω να προσφέρει σύμφωνα με τα αναμενόμενα.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με 20 γκολ σε 89 συμμετοχές, ο Ηλίας Αναστασάκος με 7 γκολ σε 21 συμμετοχές και ο Μπακαγιόκο με 10 γκολ σε 33 συμμετοχές, πάντα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, και, φυσικά, το δίδυμο Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, ήταν οι επιθετικοί που με την απόδοσή τους έβαλαν την σφραγίδα τους στην Τούμπα τα τελεταία χρόνια.

Ο Νέτσιντ ήρθε στον ΠΑΟΚ φέτος μετά από σοβαρούς τραυματισμούς και έπειτα από 19 συμμετοχές και 2 γκολ αποχαιρέτησε, ο Χούσεν αποχώρησε έπειτα από 11 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Γιάννου μετά από 5 γκολ σε 34 συμμετοχές, ο Παπάζογλου έπειτα από 9 γκολ σε 56 συμμετοχές, ο Φιλομένο μετά από 36 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Χούτος έπειτα από 8 συμμετοχές που δεν συνοδεύτηκαν από γκολ και ο Εντίνιο μετά από 16 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οπως γίνεται αντιληπτό όλοι είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά λίγοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να στεριώσουν στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μπορεί να βασιστεί -τουλάχιστον προς το παρόν- εν όψει της επόμενης σεζόν και πάλι μόνο στους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και τον ταλαντούχο αλλά άπειρο Κουλούρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK