Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ μετά τον Αϊντάρεβιτς

Η ΑΕΚ φουλάρει για τη συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης μετά την προσθήκη του Άστριτ Αϊντάρεβιτς και η λάτιν αγορά βρίσκεται μετά από καιρό σε περίοπτη θέση, σε ότι αφορά τις "κιτρινόμαυρες" προτιμήσεις.

Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ μετά τον Αϊντάρεβιτς
bajevic melisanidis ajarevic maistorovic

Η προσθήκη του Άστριτ Αϊντάρεβιτς ήταν η πρώτη χειμερινή της ΑΕΚ ωστόσο στα πέριξ του συλλόγου θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν επιπλέον προσθήκες. Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι αυτή τη στιγμή να φουλάρουν για επιθετικό και από εκεί και πέρα… βλέπουμε σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Η θέση του στόπερ είναι μία εξ αυτών, καθώς δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχει απόφαση παραχώρησης του Τζανετόπουλου, φαίνεται κάπως οξύμωρο το να πορευτεί η ΑΕΚ -έστω και ποσοτικά- με τις εναπομείναντες λύσεις.

Είναι ένα ζήτημα, πάντως, το ποιοι παίκτες θα φύγουν τον Γενάρη για να περπατήσει η ΑΕΚ σε πιο χαρτογραφημένα νερά ως προς τα συμπεράσματα για το τι ακριβώς θα χρειάζεται. Είναι αρκετά αυτά που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα για το «μείνε-φύγε» στα Σπάτα, κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. Μεταξύ αυτών που εκκρεμούν είναι και το τι θα γίνει με τους επιθετικούς και συγκεκριμένα ποιος θα είναι ο φορ που θα χαιρετίσει. Η αρχική απόφαση έφερνε τον Πέκχαρτ στο σκαλοπάτι της εξόδου, όμως και για αυτό δεν μπορεί να πει κανείς κάτι με σιγουριά. Αρκετά κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και για τον Αραβίδη που τραβάει το ενδιαφέρον ομάδων τη στιγμή που το γυαλί με τη διοίκηση φαίνεται να έχει ραγίσει καιρό.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝ ΑΓΟΡΑ

Σε ότι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις παικτών που κοιτάζει αυτή την εποχή η ΑΕΚ, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει εξέλιξη, πιθανότατα από Λατινική Αμερική μεριά. Η «Ένωση» άνοιξε ξανά τις κεραίες της στη λάτιν αγορά (στην οποία δεν είχε μεγάλη συμπάθεια στο παρελθόν) αποφασίζοντας να αξιοποιήσει και τον Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος έχει φέρει καλά λαβράκια στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν. Το γεγονός ότι έχει ταξιδέψει πρόσφατα και ο Μαϊστόροβιτς στη Λατινική Αμερική, λέει κάτι.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ…

Οι Ούγγροι βάλανε στο παιχνίδι το όνομα του δεξιού εξτρέμ της πολωνικής Πογκόν (που αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι η ΑΕΚ) Άνταμ Γιούρτσο. Είναι δεδομένο πως έχουν γίνει συζητήσεις για εξτρέμ ανάμεσα σε Μοράις και Μαϊστόροβιτς, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Το όνομα του Ούγγρου εξτρέμ έχει περάσει από τη μεταγραφική ατζέντα της «Ένωσης», χωρίς όμως να βρίσκεται ποτέ στις… ψηλές θέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK