ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι επόμενοι στόχοι μετά τον Κουμαλό

Μετά την αναμενόμενη συμφωνία στην υπογραφή των διακανονισμών από τους τρεις εναπομείναντες (Ίβιτς, Χαλκιά και Τσιρίλο) εκλείπει το άγχος της αδειοδότησης και η διοίκηση με το τεχνικό τιμ επικεντρώνονται στην υλοποίηση άλλων δυο ή τριών μεταγραφών, που θα ολοκληρώσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά.

Oι επόμενοι στόχοι μετά τον Κουμαλό

Η απόκτηση του Κουμαλό «κλείνει» τις θέσεις του ρόστερ για την άμυνα, καθώς δίπλα στην ηρεμία του Μαλεζά προστέθηκε ο δυναμισμός και η αλτικότητα του Νοτιοαφρικανού.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση θα είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ, που θα συναγωνίζεται για μια θέση στην 11άδα με τον Φωτάκη. Φαβορί παραμένει ο νεαρός Αργεντινός, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τον ευρωπαϊκό χώρο.

Από κει και πέρα θα αποκτηθεί άλλος ένας χαφ, αλλά ακραίος, κυρίως για την αριστερή πλευρά, όπου υπάρχουν κενά. Για το τέλος, θα απομένει μια ακόμα κίνηση στην επίθεση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί άμεσα από τις εξελίξεις στο θέμα του Σαλπιγγίδη.

Επαναλαμβάνουμε, ότι από την στιγμή που έμεινε ο Παπάζογλου, συν την παρουσία του Αθανασιάδη, του Γιάννου και του Σαλπιγγίδη που προορίζεται για φορ από τον Δώνη, εάν μείνει φυσικά, το ρόστερ είναι πλήρες στους επιθετικούς και δεν μπορεί να γίνει άλλη υπέρβαση στο μπάτζετ. Είναι απαραίτητη η αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων υπαρχόντων επιθετικών για την απόκτηση ενός καινούργιου.

Φιλικό με την Αϊντχόφεν

Το πρόγραμμα των φιλικών της προετοιμασίας είναι το εξής:

10/7/2012 17:00 (ώρα Ολλανδίας) Golden Tulip, ΠΑΟΚ-Otolul

14/7/2012 17:00 Arnhem, Marasingel 251, ΠΑΟΚ-MONS

18/7/2012 19:00, Arnhem, Marasingel 251, ΠΑΟΚ-Zwolle

21/7/2012 19:00 Wezep, Hoeloosweg 15 ΠΑΟΚ-Istanbulspor

Η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου. Στις 26 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει προγραμματιστεί στην Τούμπα φιλικό με την Αϊντχόφεν ως πρόβα τζενεράλε.

Απάντηση Ερασιτέχνη για το πόρισμα

Απαντώντας στις μομφές του Μπάμπη Αποστολίδη για κωλυσιεργία του Ερασιτέχνη σχετικά με το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκδόθηκε στις αρχές Οκτωβρίου του 2011, η διοίκηση του συλλόγου υπενθύμισε με ανακοίνωσή της ότι «ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ενημερώνει τα μέλη του καθώς και τους φιλάθλους του , συγχρόνως δε και όλους αυτούς που τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με το θέμα του πορίσματος του ορκωτού λογιστή , ο οποίος διενήργησε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατόπιν εντολής της επιτροπής διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ , ότι το συγκεκριμένο πόρισμα βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα από την πρώτη στιγμή.

Στο πλαίσιο δε της εντολής του εισαγγελέα έχουν ήδη καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του ΣΔΟΕ τόσο τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας όσο και μέλη των διοικήσεων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί από το ΣΔΟΕ το αποτέλεσμα θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ