Οι επτά "τελικοί" του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε

O Ολυμπιακός υπέστη τρίτη σερί ήττα και είδε την απόσταση από τον ΠΑΟΚ να μειώνεται στους 8 πόντους. Δείτε τα επτά κρίσιμα ματς που του απομένουν στο δρόμο προς τον τίτλο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και μειώνοντας στο -8 από την κορυφή έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, από τη στιγμή μάλιστα που ο δεύτερος Πανιώνιος έχει την ευκαιρία τη Δευτέρα (6/3) αν επικρατήσει στη Νέα Σμύρνη επί της ΑΕΚ να πλησιάσει στους 4 πόντους την κορυφή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ομάδα του Πάουλο Μπέντο καλείται στα επτά τελευταία παιχνίδια της να περιορίσει τις απώλειές της για να μην μπει σε... περιπέτειες, με το πρόγραμμα πάντως για τους "ερυθρόλευκους" να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ναι μεν έχουν 4 ματς εκτός έδρας και 3 στο σπίτι τους, όμως πέρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο στη Λεωφόρο σε δύο εβδομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό ενώ στο Αγρίνιο θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική όπου λογικά θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα αδιάφορη βαθμολογικά.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει τη διαφορά στους 4 πόντους αν νικήσει την ΑΕΚ, ωστόσο στα υπόλοιπα επτά ματς που θα του απομένουν θα έχει και τις δύο επικίνδυνες αποστολές σε Τούμπα και Λεωφόρο ενώ ο τρίτος ΠΑΟΚ, πέρα από τον Πανιώνιο, θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και στο Ολυμπιακό Στάδιο την ΑΕΚ.

ΤΑ 7 ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ:

24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ατρόμητος (12/3)

25η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19/3)

26η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πλατανιάς (1/4)

27η αγωνιστική: Κέρκυρα - Ολυμπιακός (5/4)

28η αγωνιστική: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (9/4)

29η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (23/4)

30η αγωνιστική: Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (30/4)

News 24/7

24MEDIA NETWORK