Οι εσωτερικές "ανακατατάξεις" του Ίβιτς

Μπορεί ο Βλάνταν Ίβιτς να περιμένει τις μεταγραφές ουσίας, όμως δεν έχει χάσει χρόνο στο θέμα των "αλλαγών" που ήθελε να κάνει αναφορικά με τις εναλλακτικές λύσεις που θέλει να έχει στον πάγκο του. Το "ντόμινο" με Κάτσε, Δεληγιαννίδη και Λάμπρου, που... ρίχνει Χαρίση, Γιαννούλη και Περέιρα.

Οι εσωτερικές "ανακατατάξεις" του Ίβιτς
ivic ACTIONIMAGES

Ο Έργκους Κάτσε επέστρεψε στο ρόστερ των ασπρόμαυρων ως... διωγμένος από την Βικτόρια Πλζεν, και ήδη πρόλαβε να γράψει μια συμμετοχή, αν και ήταν ανενεργός σχεδόν έξι εβδομάδες. Ο Αλβανός μέσος παίνριε τη θέση του Χάρη Χαρίση στο ασπρόμαυρο ροτέισον, με τον Έλληνα μέσο να μην έχει καταφέρει να πείσει τον Βλάνταν Ίβιτς, προερχόμενος από μια σεζόν γεμάτη συμμετοχές υπο τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ. Συμμετοχές τις οποίες κέρδισε με το σπαθί του, με την αγωνιστική του εικόνα και συμπεριφορά. Ο Σέρβος τεχνικός όμως, δεν έχει νιώσει οτι μπορεί να εμπιστευτεί τον Χαρίση ως εναλλακτική λύση.

Οι εσωτερικές "ανακατατάξεις" του Ίβιτς

Αλλαγή σκυτάλης ήρθε και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να... στέλνει εκ νέου δανεικό τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Κατερινιώτης μπακ έκανε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Βέροιας, όμως μέχρι στιγμής έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες, με τον Ίβιτς να δείχνει πως αρκείται στο να "ανεβάσει" στην θέση του τον Δεληγιαννίδη, και να "καλεί" και τον Χοσέ Κρέσπο προκειμένου να καλύπτει τον Μαρίν Λέοβατς. Γιαννούλης και Χαρίσης ίσως να είναι συμπαίκτες και μετά τον Ιανουάριο, καθώς ο πρώτος θα μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, που θέλει και τον Χαρίση ως δανεικό.

Στην επίθεση, η απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου φέρνει και την πιθανότατα πρόωρη αποχώρηση του Φακούντο Περέιρα. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Ίβιτς δεν "ψήνεται" να προτείνει επέκταση, έχοντας... ήδη βρει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του 19χρονουμ Κατερινιώτη, που σε περίπτωση που ο Περίερα διαβεί την πόρτα της εξόδου, εκείνος θα παραμείνει ασπρόμαυρο ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK