Οι ευχές για το 3ο παιδί του Παπασταθόπουλου δεν ήταν ακριβώς ευχές

Οι συμπαίκτες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ του ευχήθηκαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για τη γέννηση της κόρης του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά από το τέλος του 2ου ημιτελικού του Europa League με τη Βαλένθια στο 'Μεστάγια', Πέμπτη 9 Μαΐου 2019
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά από το τέλος του 2ου ημιτελικού του Europa League με τη Βαλένθια στο 'Μεστάγια', Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απέκτησε το 3ο παιδί με τη σύζυγό του, Ξανθή Σταμουλάκη, έχοντας ήδη καμαρώσει την 6χρονη Χαρά και τον 3χρονο Σωκράτη τζούνιορ. Εννέα μήνες έπειτα από την απόλυση του Ουνάι Έμερι από την Άρσεναλ, ο Sokratis βίωσε ξανά αυτό το μαγικό συναίσθημα του να κρατάς στα χέρια το νεογέννητο παιδί σου.

Σε αυτήν τη χαρά δεν ήταν μόνος. Μέσω των social media τοu ευχήθηκαν δεκάδες άνθρωποι, είτε φίλοι είτε φαν είτε ακόμα και συμπαίκτες, νυν και πρώην. Μόνο που οι ευχές τους δεν περιορίστηκαν στα τυποποιημένα "να σας ζήσει". Υπήρξαν και ορισμένες πιο... ειδικές, που εκπορεύονται κυρίως από όσα έχει διδάξει στους συμπαίκτες του ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, σε αυτά τα 12 χρόνια που λείπει από την Ελλάδα.

"Συγχαρητήρια, μαλάκα", του έγραψε ο φίλος του από την εποχή της Ντόρτμουντ και συμπαίκτης του ξανά στους 'κανονιέρηδες', Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Δεν είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, που ο Γκαμπονέζος σκόρερ της Άρσεναλ γράφει στα social media ελληνικές λέξεις που έμαθε από τον Παπασταθόπουλο. "Νέος μαλάκας", πρόσθεσε ο παρτενέρ του Ομπαμεγιάνγκ στην επίθεση, Αλεξάντρ Λακαζέτ. "Συγχαρητήρια, μαλάκα", υπερθεμάτισε στα ισπανικά ο Ντάνι Θεμπάγιος, δανεικός από τη Ρεάλ φέτος.

Οι ευχές για το 3ο παιδί του Παπασταθόπουλου δεν ήταν ακριβώς ευχές

Ίσως το καλύτερο τρολάρισμα, όμως, να ήρθε από το λογοπαίγνιο ενός λογαριασμού στο twitter και δεν ήταν διόλου υβριστικό. "Παπασταθόπουλος, Μαμασταθόπουλος, Μωροσταθόπουλος", ήταν η λεζάντα του Troll Football στην οικογενειακή φωτογραφία.

Όπως και να γίνονται, οι ευχές πάντα έχουν θετικό κίνητρο και αύρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK