Οι ευχές των διεθνών για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά

Ο κόσμος γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ο Μίχαελ Σκίμπε και οι παίκτες του μοίρασαν απλόχερα ευχές σε όλο το ελληνικό φίλαθλο κοινό (videos)

Οι ευχές των διεθνών για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέρες χαράς και ξεκούρασης είναι πολύ για κόσμο είναι αυτές που διανύουμε τώρα και ο Μίχαελ Σκίμπε και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας άδραξαν την ευκαιρία για να στείλουν μέσω video τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός και οι άσοι της "γαλανόλευκης" απάντησαν επίσης -μέσω του λογαριασμού της εθνικής ομάδας στο Youtube- και στην ερώτηση για το μέρος που έχουν κάνει τα καλύτερά τους Χριστούγεννα ενω πρωταγωνιστούν και σε ένα χιουμοριστικό video με δικές τους γκάφες μπροστά στην κάμερα.

Οι Έλληνες διεθνείς και ο Μίκαελ Σκίμπε έστειλαν μέσω βίντεο τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά. Ο τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ευχήθηκαν σε όλους τους Έλληνες ενώ κλήθηκαν να απαντήσουν και στην ερώτηση για το που έχουν περάσει τα καλύτερα τους Χριστούγεννα.

ΤΑ VIDEOS ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK