Οι ευχές του Ρονάλντο για το νέο έτος

Ένα έτος πιο επιτυχημένο ακόμα και από το 2014 όπου κατέκτησε σχεδόν τα πάντα ευχήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον νέο χρόνο.

Οι ευχές του Ρονάλντο για το νέο έτος

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στην μαδριλένικη εφημερίδα "AS" για το 2014 που ολοκληρώθηκε και που βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία της 4 τρόπαια σε ένα ημερολογιακό έτος.

"Είχαμε ορισμένες εξαίσιες στιγμές στον τελικό του κυπέλλου, στο Champions League στο Σούπερ Καπ Ευρώπης και τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τις οποίες αφιερώνουμε σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους στον σύλλογο, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Αυτό το τρόπαιο είναι για όλους αυτούς".

"Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον από αυτούς τους 4 τίτλους, αλλά εάν έπρεπε να επιλέξω έναν, αυτός θα ήταν το Champions League στη Λισαβόνα".

Για το μέλλον, ο 29χρονος κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" δεν επαναπαύεται και ζητάει περισσότερους τίτλους: "Ελπίζω το 2015 να είναι ακόμη καλύτερο από το 2014. Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε συλλογικό πνεύμα, που μπορεί να μας εκτοξεύσει σε όλες τις δυνατές κατακτήσεις τροπαίων. Είναι δυνατό διότι η Ρεάλ είναι πάντα μεταξύ των διεκδικητών να κατακτήσουν κάθε διοργάνωση όπου συμμετέχει. Θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε κάθε τρόπαιο τη νέα χρονιά".

Όσο για τον Κάρλο Αντσελότι, είχε και γι' αυτόν έναν καλό λόγο: "Ο προπονητής είναι εξαιρετικά σημαντικός σε όλο αυτό. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και καταπληκτικός άνθρωπος. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Είμαστε σαν μία οικογένεια και ενωμένοι στην προσπάθειά μας να τα πάμε καλύτερα από το 2014".

Τέλος, έδωσε την ευχή του στους φιλάθλους: "Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ελπίζω το 2015 να είναι ένα φανταστικό έτος για όλους τους φιλάθλους της Ρεάλ. Η ευχή μου για το νέο έτος είναι ειρήνη και υγεία για όλους και το 2015 να είναι καλύτερο για όλους μας, ειδικά για τα παιδιά, αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς και για τους ηλικιωμένους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK