Οι φίλαθλοι έκαναν το καθήκον τους!

Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο "Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής, αφού τα εισιτήρια για τον... τελικό με το Βέλγιο εξαντλήθηκαν! Ένας ακόμα λόγος για να τα δώσουν όλα οι διεθνείς.

Οι φίλαθλοι έκαναν το καθήκον τους!
ellada bosnia ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 13ος παίκτης θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Μίχαελ Σκίμπε απόψε το βράδυ (21:45) στο Καραϊσκάκης. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους "κόκκινους διάβολους" πουλήθηκαν όλα, οπότε οι κερκίδες αναμένονται κατάμεστες.

Μάλιστα η ομοσπονδία θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη στήριξη τους στην εθνική με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στις κερκίδες θα βρεθούν φίλαθλοι και του Βελγίου, οι οποίοι επέλεξαν γνωστά μπαράκια της Αθήνας για να περάσουν το βράδυ τους το Σάββατο. Με λίγα λόγια θέλει... προσοχή.

Η ανακοίνωση:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι πριν από λίγη ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήριατου αγώνα Ελλάδα-Βέλγιο, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμεειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Παρακαλούνται θερμά οιφίλες καιοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία τους από συνωστισμό κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK