Οι φίλοι της Βαλένθια βρήκαν τον πιο επικό τρόπο για να αποδοκιμάσουν τη διοίκηση

Οργανωμένοι φίλοι της Βαλένθια βρήκαν τον πιο ευφάνταστο και ενοχλητικό τρόπο να αποδοκιμάσουν τη διοίκηση, έστω κι αν δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο.

Μαριάτσι ακολουθούν κατά πόδας παράγοντες της Βαλένθια για διαμαρτυρία
Μαριάτσι ακολουθούν κατά πόδας παράγοντες της Βαλένθια για διαμαρτυρία

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου παραμένουν με ελάχιστο ή και καθόλου κόσμο στις κερκίδες, κάτι που σημαίνει ότι οι αποδοκιμασίες σε περιπτώσεις αποτυχιών εκφράζονται μόνο μέσα από ΜΜΕ και social media. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και πρόεδροι έχουν ησυχάσει κάπως, αν και αυτό δεν ισχύει για τη Βαλένθια.

Οι φίλοι των 'τσε' βρίσκονται σε κόντρα με την ιδιοκτησία του Σιγκαπουριανού μεγιστάνα Πίτερ Λιμ εδώ και κάποια χρόνια, η οποία κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες. Το καλοκαίρι ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε από το κοινό να μην αποδοκιμάζει τις αποφάσεις της διοίκησης, επειδή λαμβάνονται για το καλό του συλλόγου, σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό τοπίο. Λίγες ημέρες αργότερα, η κόρη του ιδιοκτήτη έγραψε στα social media ότι ο σύλλογος είναι της οικογένειάς της και θα τον κάνουν ό,τι θέλουν...

Μέχρι να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο 'Μεστάγια' και να βγουν ξανά τα λευκά μαντήλια, μία μερίδα οργανωμένων φιλάθλων βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να αποδοκιμάσει δημόσια τη διοίκηση της ομάδας. Προσέλαβε μία μπάντα από... μαριάτσι και της έδωσε εντολή να ακολουθήσουν τους Άνιλ Μέρθι (πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής), Κιμ Χουάτ Κοχ (διευθύνων σύμβουλος) και Τζόι Λιμ (διευθυντής επικοινωνίας και γιος του ιδιοκτήτη), παίζοντας δυνατά ένα συγκεκριμένο τραγούδι!

Οι 3 ιθύνοντες των 'νυχτερίδων' βγήκαν από τα γραφεία της Βαλένθια για να κατευθυνθούν με τα πόδια σε ένα κοντινό εστιατόριο και να γευματίσουν, αλλά οι 3 μαριάτσι τους πήραν στο κατόπι, παίζοντας δυνατά πάνω από το κεφάλι τους. Όταν οι άνθρωποι της Βαλένθια επέστρεψαν στα γραφεία, είχαν ξανά τους 3 μουσικούς να τους ακολουθούν.

Όσο για το τραγούδι, όπως αποκάλυψε η οργάνωση φίλων του συλλόγου Libertad VCF, η οποία και προσέλαβε τους μαριάτσι, ήταν το 'Rata de dos Pata', δηλαδή 'Δίποδο Ποντίκι' της Paquita la del Barrio.


News 24/7

24MEDIA NETWORK