Οι φίλοι του Άγιαξ ειρωνεύτηκαν την Αϊντχόφεν και τους γύρισε μπούμερανγκ

Ο Άγιαξ ταπείνωσε με 5-0 την Αϊντχόφεν στον αγωνιστικό χώρο, όμως στη συνέχεια της ζήτησε συγγνώμη, διότι το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν οι φίλαθλοί του με ένα προσβλητικό πανό.

Οι φίλοι του Άγιαξ ειρωνεύτηκαν την Αϊντχόφεν και τους γύρισε μπούμερανγκ
TWITTER

Το κυριακάτικο ντέρμπι στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" δεν δικαίωσε το χαρακτηρισμό του καθώς ο Άγιαξ ήταν σαρωτικός και σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Αϊντχόφεν (5-0), όμως όσο φορμαρισμένος είναι εντός γηπέδου ο Αίαντας, άλλο τόσο ντεφορμέ φαίνεται πως ήταν μερίδα οπαδών του.

Συγκεκριμένα εκείνοι που θέλοντας να πικάρουν την PSV και να καταδείξουν την ανωτερότητα του Αίαντα, ύψωσαν ένα γιγάντιο πανό στις κερκίδες: σε αυτό, δύο παίκτες της Αϊντχόφεν εμφανίζονταν με αυγά στο κεφάλι και στο μπροστινό μέρος της φανέλας αντί για "Brainport Eindhoven" που είναι ο κύριος χορηγός, ήταν γραμμένη η προσβλητική φράση "Brainfart Aidshoven".

Πέρα από τη συγκεκριμένη φράση, το όλο "θέμα" του πανό ήταν να καταδείξει με εμφατικό τρόπο πως ο Άγιαξ είναι πιο κερδοφόρος ως ποδοσφαιρική επιχείρηση σε σύγκριση με την Αϊντχόφεν λόγω των επιτυχιών του τόσο εντός συνόρων (πρωταθλήματα) όσο και εκτός Eredivisie, με τις παρουσίες του στους ομίλους του Champions League.

Ωστόσο, το εν λόγω πανό έφερε αναστάτωση εντός της ομάδας αφού η διοίκηση δεν γνώριζε για το περιεχόμενό του και φρόντισε να διαχωρίσει ξεκάθαρα τη θέση της.

Στο ίδιος μήκος κύματος δε ήταν και ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χάαχ, που δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν για το προσβλητικό περιεχόμενο του πανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK