Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θύμισαν τι κάνει ο κόσμος σε ένα ντέρμπι

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ εμψύχωσαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους παίκτες της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αθήνα από το 'Μακεδονία Παλάς' για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της Super League 1 2019-2020, κάτω από την αποθέωση φίλων της ομάδας, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αθήνα από το 'Μακεδονία Παλάς' για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της Super League 1 2019-2020, κάτω από την αποθέωση φίλων της ομάδας, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 MOTIONTEAM

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' αποτελεί και φέτος ένα ντέρμπι τίτλου. Οι δύο διεκδικητές μονομαχούν για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο (εκτός αυτού, ήδη χορτάσαμε από διαξιφισμούς), στην πρώτη από τις 4 φορές φέτος για τη Super League 1, αφού υπάρχουν και τα playoffs.

Το πάθος των φίλων του 'δικεφάλου του βορρά' δεν μειώνεται από το γεγονός ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια και λόγω χρονικής στιγμής, πιο σημαντικά στην έκβαση της σεζόν. Αποφάσισαν να θυμίσουν στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό πώς εμψυχώνονται οι ποδοσφαιριστές πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι, κάτι που τα τελευταία χρόνια το βλέπαμε σε τελικούς ή 'τελικούς', όμως όχι σε τέτοιου είδους ντέρμπι.

Μία μεγάλη μερίδα φίλων του συλλόγου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ για παρουσία στο ξενοδοχείο 'Μακεδονία Παλάς', από το οποίο το πούλμαν του συλλόγου θα κατέληγε με την αποστολή στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'. Δεκάδες φίλαθλοι έκλεισαν τους δρόμους και φώναζαν συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο, ακολουθώντας με μια μίνι πομπή το πούλμαν των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και κυρίως όμορφα οπαδικές

(κάντε κλικ στο εικονίδιο του facebook για να τις δείτε όλες)

Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ντέρμπι τίτλου;; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK