Οι φωτιές που άναψε ο Ρονάλντο "καίνε" τον Ζιντάν!

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα από την Τότεναμ έφεραν χάος στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν αμφισβητείται. Διαβάστε το story.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Michael Probst)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Michael Probst) AP

Έχασε για πρώτη φορά σε ομίλους Champions League μετά από ένα αήττητο σερί 30 αγώνων, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τόσο μεγάλος ποδοσφαιρικός οργανισμός που ακόμα και μία ήττα μετά από χρόνια προκάλεσε τριγμούς...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε βέλη κατά της διοίκησης μιλώντας μετά το ματς για την αποχώρηση των Πέπε, Μοράτα και Χάμες Ροντρίγκες το περασμένο καλοκαιρι που αποδυνάμωσαν την ομάδα και σύμφωνα με τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου, τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι.

"Ο CR7 βάζει τη φωτιά" είναι ο τίτλος της "Mundo Deportivo" και "Χάος, βαθαίνει η κρίση στην Ρεάλ", εκείνος της "Sport", με τη δεύτερη μάλιστα να υποστηρίζει πως ο Ζιντάν κατηγορείται για την όχι και τόσο σκληρή δουλειά τους στις προπονήσεις και ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφεται τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (Τότεναμ) για το μέλλον!

Εάν πάντως κάποιος θεωρεί πως οι Καταλανοί κάνουν εσκεμμένα "πόλεμο" στην Ρεάλ, τότε δεν έχει παρά να δει το πρωτοσέλιδο της "As", που ασκεί ακόμα πιο αυστηρή κριτική.

"Λαβύρινθος Ζιντάν", είναι ο σχετικός τίτλος, με το μαδριλένικο μέσο να υπενθυμίζει ακόμα πως: "Η Ρεάλ έτρεξε στο Γουέμπλεϊ 11,3 χιλιόμετρα λιγότερα από την Τότεναμ - ο Μαρσέλο έχασε 45 μπάλες στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Κρόος 28 και ο Μόντριτς 26 - Η ομάδα έχει πετύχει 20 λιγότερα γκολ σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή".

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

MUNDO DEPORTIVO

Οι φωτιές που άναψε ο Ρονάλντο "καίνε" τον Ζιντάν!

SPORT

Οι φωτιές που άναψε ο Ρονάλντο "καίνε" τον Ζιντάν!

AS

Οι φωτιές που άναψε ο Ρονάλντο "καίνε" τον Ζιντάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK