Οι Γερμανοί ξανάρχονται, αυτή τη φορά για Ανδρούτσο!

Είχε πρωτακουστεί στην Φρανκφούρτη το ενδιαφέρον για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, υπήρχε μία πληροφορία ότι είχε γίνει και πρόταση και τώρα οι Γερμανοί… ξανάρχονται.

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θα υπάρχει κόσμος και κοσμάκης απόψε στο Καραϊσκάκη (12/9, 21.45). Από την Γιουβέντους (σ.σ. για να τσεκάρει Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ) και την Μίλαν εώς την γνώριμη πλέον στα… στέκια του φαληρικού γηπέδου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μέχρι πρότινος η Λεβερκούζεν ήταν αυτή που έκλεινε συνεχώς θέση στο Καραϊσκάκη λόγω Ρέτσου. Τώρα εμφανίζεται μία άλλη γερμανική ομάδα που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα «κατασκηνώσει» στον Πειραιά.

Ο λόγος για την Άιντραχτ! Τι γυρεύει ξανά στο Καραϊσκάκη η ομάδα της Φρανκφούρτης; Μήπως έρχεται να δει πάλι τον Ανδρούτσο, για τον οποίο έχει «φαγωθεί» από την περσινή σεζόν; Δεν αποκλείεται... Και μάλιστα οι πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι την περίπτωση του Ανδρούτσου δεν πρόκειται να την παρατήσει. Θα τον τσεκάρει όλη τη χρονιά για να κάνει την κίνησή της το καλοκαίρι του 2018.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Ανδρούτσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Σπόρτινγκ. Ενδέχεται να μην κάτσει καν στον πάγκο, καθώς ο Χάσι πήρε 21 παίκτες και θα «κόψει» τρεις την τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά οι Γερμανοί της Άιντραχτ… ξανάρχονται. Η ομάδα που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού μέσα στο καλοκαίρι για τον Ανδρούτσο, ξανάρχεται να τον δει και να εμπλουτίσει κι άλλο τον φάκελο «Θανάσης Ανδρούτσος». Αν δεν παίξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Θα κάνει την εμφάνισή της σε άλλο παιχνίδι εντός έδρας του Ολυμπιακού, ενδεχομένως για το πρωτάθλημα.

Πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν έχασε παιχνίδι φέτος των «ερυθρολεύκων» στο Καραϊσκάκη. Ήταν και με την Παρτιζάν, και με την Ριέκα, αλλά και με την ΑΕΛ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK