ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι γυναίκες “ενώνουν” Ραούλ και Πουγιόλ

Μπορεί στο γήπεδο να είναι "αιώνιοι" αντίπαλοι, ωστόσο εκτός αυτού θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό των κακοποιημένων γυναικών. Οι Ραούλ και Πουγιόλ θα πρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα έχει να κάνει με το θέμα της βίας στην οικογένεια, από την πλευρά των ανδρών.

default image
Μπορεί στο γήπεδο να είναι “αιώνιοι” αντίπαλοι, ωστόσο εκτός αυτού θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό των κακοποιημένων γυναικών. Οι Ραούλ και Πουγιόλ θα πρωταγωνιστήσουν σε
τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα έχει να κάνει με το θέμα της βίας στην οικογένεια, από την πλευρά των ανδρών.

“Μία στις πέντε Ευρωπαίες γυναίκες κακοποιούνται τακτικά, με το 95% να παρατηρείται μέσα στο σπίτι τους”, δήλωσεο Υπουργός Εργασίας της Ισπανίας, Χεσούς Καλντέρα, ενόψει της Διεθνής Ημέρας για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η οποία είναι το ερχόμενο Σάββατο.

Eίναι η δεύτερη συνεχή σεζόν που παίκτες από το ισπανικό πρωτάθλημα θα βοηθήσουν στη σχετική τηλεοπτική καμπάνια, ενώ το Σάββατο και πριν τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ένα γκρουπ παιδιών θα αναρτήσει σχετικό πανό.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας στην Ισπανία περίπου 60 γυναίκες σκοτώθηκαν στην εφετινή περίοδο στην Ισπανία, από νυν ή πρώην συντρόφους τους.

Σύμφωνος με την προσπάθεια της ισπανικής κυβέρνησης είναι ο πρόεδρος της λίγκας, Χοσέ Λουίς Αστιαθαράν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο τηλεοπτικό σποτ θα συμμετάσχουν και οι Μοριέντες, Χοακίν από την πλευρά της Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK