Χιμένεθ: "Οι ιώσεις και η κόκκινη μας στέρησαν τι νίκη"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στα κρούσματα ίωσης που ταλαιπώρησαν την ομάδα του αλλά και στην κόκκινη που είχε πολύ νωρίς ο Γκάλο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Χιμένεθ: "Οι ιώσεις και η κόκκινη μας στέρησαν τι νίκη"

"Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές μας είχαν ίωση. Η ομάδα έμεινε απ' το 6ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια, αν και θέλαμε να φύγουμε με την νίκη", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Στόχος μας ήταν η νίκη. Πιστεύω ότι, πάντα, στόχος μας είναι η νίκη. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλούς παίκτες με ίωση, ακόμα και εγώ είχα ίωση και στο 6ο λεπτό χάσαμε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για το σύστημα μας, τον Γκαλο. Βρήκα και πάλι στην ΑΕΚ μια ανταγωνιστική ομάδα, με όρεξη και πρέπει να έχουμε φιλοδοξία γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια δεδομένων συνθηκών αλλά δεν είμαι χαρούμενος απ' το αποτέλεσμα. Θέλω πάντα να κερδίζω αλλά σήμερα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε και αυτό που θα κάνουμε είναι ματς με ματς και βήμα το βήμα να προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε.

Είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά με 10 από το 6ο λεπτό, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Είναι σημαντικό το γεγονός πως, αν και η Ξανθη έπαιξε πολύ χρόνο με παίκτη παραπάνω, δεν έκανε περισσότερες ευκαιρίες και ίσως είχε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας".

Όσο για τον Αραούχο, ο Χιμένεθ επεσήμανε: "Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, τα ιατρικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατός και ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ΑΕΚ πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολοι ευχαριστημένοι, παντού ισοπαλία!
Ο Τριάδης δεν κατάλαβε πως είχε ήδη κίτρινη κάρτα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK