Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας ο Ζοζέ Μουρίνιο παίζει την καρέκλα του κόντρα στην Κάλιαρι ενώ η Ρόμα έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο προπονητή εάν αναγκαστεί να απολύσει τον Πορτογάλο.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Corriere dello Sport έριξε πρωτοσέλιδη "βόμβα" όσον αφορά τον Ζοζέ Μουρίνιο και την παραμονή του στην Ρόμα. Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως εάν ο Πορτογάλος δεν νικήσει την Κάλιαρι την Κυριακή, 08 Οκτωβρίου τότε οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να τον απολύσουν.

Μάλιστα, το ίδιο Μέσο θέλει τη διοίκηση της ομάδας της πρωτεύουσας να έχει κάνει φόκους και στον διάδοχο του "Μου" ο οποίος φέρεται να είναι ο πρόσφατα απολυμένος από την εθνική Γερμανίας, Χάνσι Φλικ. Θυμίζουμε πως ο Special One με την Ρόμα έχει κατακτήσει το Conference το 2021 αλλά τη φετινή σεζόν έχει αρχίσει τραγικά στο πρωτάθλημα με την ομάδα να βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 8 πόντους.

Πρόσφατα, πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα Τιάγκο Πίντο εκθειάζοντας τον εξαιρετικό Λουκάκου έδωσε τα εύσημα στον Μουρίνιο τονίζοντας πως κομμάτι της επίδοσης του Βέλγου ανήκει στον Πορτογάλο καθώς παίκτης και προπονητής γνωρίζονται καλά.

Άξιο αναφοράς στην ιστορία αυτή είναι πως ο Μουρίνιο για χάρη της Ρόμα -κατά δήλωσή του- απέρριψε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει ποτέ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το ρεπορτάζ ήθελε τον πολύπειρο προπονητή να είπε "όχι" στα 30.000.000 ευρώ ετησίως που του άπλωσε στο τραπέζι η Αλ Χιλάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK