Οι καλές κληρώσεις φαίνονται στο γήπεδο

Αυτό λένε στον Ολυμπιακό και με αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία θα πάνε για τα δύο ματς με την Σεντ Ετιέν.

Οι καλές κληρώσεις φαίνονται στο γήπεδο
Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν πληροφορήθηκαν το όνομα του αντιπάλου δεν σχηματίσθηκαν χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ολοι παραδέχονται ότι θα μπορούσε να ήταν χειρότερα τα πράγματα και θεωρούν ότι η γαλλική ομάδα είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Χωρίς ευρωπαϊκές εμπειρίες, δίχως μεγάλα αστέρια η Σεντ Ετιέν είναι μια ομάδα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τρομάξει τους ερυθρόλευκους.

Το σημείο που φαίνεται να προβληματίζει περισσότερο τον Βαλβέρδε είναι το γεγονός ότι το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα της γαλλικής ομάδας, κάτι που βέβαια ήταν γνωστό πριν από την κλήρωση.

Σε αυτό στάθηκε και ο Βαλβέρδε που τόνισε για την κλήρωση: "Η Σεντ Ετιέν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα , η οποία μάλιστα προκρίθηκε αφήνοντας στον έβδομο όμιλο, δεύτερη την Βαλένθια που είναι ένα από τα φαβορί του ΟΥΕΦΑ. Σημαντικό πλεονέκτημα για την γαλλική ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της. Σίγουρα τα ματς με την Σεντ Ετιέν θα είναι δύσκολα και επικίνδυνα".

Τα παιχνίδια με την γαλλική ομάδα θα απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους την κατάλληλη χρονικά στιγμή. Τώρα η σκέψη είναι στο ματς με τον Θρασύβουλο, την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη. Στο ματς αυτό ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Αντζα που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του αλλά δεν θα μπορούν να παίξουν ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος αλλά και οι τραυματίες Ντιόγκο και Ντομί. Ο πρώτος θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες και ο αγώνας δρόμου που θα γίνει είναι για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 4 Ιανουαρίου.

Oι καλύτερες εορταστικές εκδρομές με το www.sportravel.gr/

Σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός θα φρεσκάρει την ενδεκάδα και ανάμεσα στα νέα πρόσωπα θα είναι και ο Λέτο. Ο Αργεντινός θα έχει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξει καλά την Κυριακή, αφού θα έρθει στο Καραϊσκάκη για να τον παρακολουθήσει άνθρωπος της Λίβερπουλ, ομάδας που ουσιαστικά ανήκει ο Λέτο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK