Οι καλύτερες (χειρότερες) φάρσες της Πρωταπριλιάς

Ο Ρούνεϊ με τατουάζ της Λίβερπουλ, ζώνες για selfies σε γήπεδα της Αγγλίας, η Gillette χορηγός των σπρέι της Premier League. Κάποιες ήταν εμπνευσμένες, κάποιες άλλες όχι. Δείτε τις καλύτερες... χειρότερες φάρσες της Πρωταπριλιάς στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι καλύτερες (χειρότερες) φάρσες της Πρωταπριλιάς

1. Τσέλσι και Άρσεναλ ανακοινώνουν ότι θα φτιάξουν από κοινού το άγαλμα του Άσλεϊ Κόουλ.

Με ένα αρκετά πειστικό photoshop, η "Evening Standard" ήρθαν σε συμφωνία με σκοπό να τιμήσουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους, τον Άσλεϊ Κόουλ, δημιουργώντας από κοινού το άγαλμά του. Το συγκεκριμένο έργο τέχνης θα ήταν ντυμένο μισό στα χρώματα της Τσέλσι και μισό στα χρώματα της Άρσεναλ και όπως ανέφερε το δημοσίευμα θα βρισκόταν μεταξύ του "Στάμφορντ Μπριτζ" και του "Έμιρειτς".

2. Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει ένα μυστικό τατουάζ για την Λίβερπουλ.

Ποια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο Γουέιν Ρούνεϊ τρέφει μια κρυφή... αγάπη για την Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα κάνει τατουάζ και το σήμα της στο μπράτσο του. Δεν το είπαμε εμείς. Η "Daily Star".

3. Ο Τζέιμι Κάραχερ πρεσβευτής της Έβερτον.

Καλή προσπάθεια από το φαν κλαμπ της Έβερτον. Μάλιστα, ο Κάραχερ το διασκέδασε κάνοντας retweet το "τιτίβισμα" της "TheEvertonForum.com".

4. Η Άρσεναλ εγκαινιάζει το ποδόσφαιρο για αριστεροπόδαρους.

Όπως έγραψε η "Independent", η Άρσεναλ σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών εγκαινίασε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο για... αριστεροπόδαρους, με ειδικά διαμορφωμένη μπάλα που θα βοηθά τους παίκτες που αγωνίζονται καλύτερα με το αριστερό πόδι τους.

Οι καλύτερες (χειρότερες) φάρσες της Πρωταπριλιάς

5. H Αγγλία δωρίζει στην Γερμανία την μπάλα του τελικού Μουντιάλ του 1966.

Μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν ότι το αμφιλεγόμενο γκολ του Τζέοφ Χερστ δεν πέρασε την γραμμή, η Αγγλία δώρισε την μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 στο εθνικό Μουσείο ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

6. Ζώνες για selfies εγκαθίστανται στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την "Daily Mirror", στο Capital One Cup της επόμενης σεζόν θα εγκατασταθούν ειδικά διαμορφωμένες τοποθεσίες για... selfies προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να πανηγυρίζουν με την ησυχία τους.

7. Ο "Gunnersaurus" φεύγει από την Άρσεναλ.

Η περίφημη μασκότ της Άρσεναλ, ο "Gunnersaurus" αφήνει τους "κανονιέρηδες" για νέες περιπέτειες με την Μπούρσασπορ.

8. Η Gillette χορηγός στα σπρέι της Premier League.

Οι συντάκτες της "Daily Mirror" είχαν σήμερα έμπνευση. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η Gillette υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Premier League προκειμένου να είναι ο χορηγός των σπρέι που χρησιμοποιούνται από τους διαιτητές.

9. O Εμίλ Χέσκεϊ επιστρέφει στη Λίβερπουλ.

Την... είδηση αποκάλυψε το BBC 606, το οποίο ανέφερε πως ο βετεράνος Εμίλ Χέσκεϊ θα επιστρέψει για μικρό χρονικό διάστημα στην Λίβερπουλ, με στόχο να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνιελ Στάριτζ.

10. Ο Ζεπ Μπλάτερ αποφασισμένος να αλλάξει την FIFA

Τέλος, μία από τις φάρσες της ημέρας που ανήκει το BBC, αναφέρει πως ο Ζεπ Μπλάτερ είναι αποφασισμένος να αλλάξει την FIFA, καθώς τρέχει την πέμπτη θητεία του ως πρόεδρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK