Οι καλύτερες στιγμές του Κάμπελ στον Ολυμπιακό

Ο Τζόελ Κάμπελ έβαλε επάξια το όνομά του δίπλα σε αυτό του Αντρέα Πίρλο, στους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το Σάββατο και απέδειξε ότι η χρονιά του στον Ολυμπιακό μόνο τυχαία δεν ήταν.

Οι καλύτερες στιγμές του Κάμπελ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Κοσταρικανός επιθετικός είχε καλή απόδοση στο λιμάνι και βοήθησε τόσο στην κατάκτηση του τίτλου, όσο και στην πορεία στο Champions League μέχρι τη φάση των 16.

Το τέρμα του απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξάλλου, είχε γνωρίσει ανάλογη αποθέωση όσο και αυτό που σημείωσε με τη φανέλα της πατρίδας του απέναντι στην Ουρουγουάη.

Δανεικός από την Άρσεναλ γαρ, η παραμονή του στον Πειραιά μοιάζει πολύ δύσκολη μετά από την παρουσία του στην πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα στη διοργάνωση της Βραζιλίας, αφού η τιμή του αυξήθηκε κατακόρυφα.

Η γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt.de τον κοστολογεί τούτη τη στιγμή στα 5.000.000 ευρώ, ωστόσο μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ αυτό το ποσό θα αυξηθεί άρδην.

Σε ηλικία 21 ετών (γενέθλια στις 26 Ιουνίου), αποτελεί το πιο "καυτό" ταλέντο που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ στη "φαρέτρα" του μαζί με τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Από τη στιγμή που κατάφερε να αποκτήσει άδεια εργασίας τον περασμένο Ιούλιο, το όνειρο μιας καριέρας στην Premier League είναι πλέον εφικτό, μετά από 3 σεζόν δανεικός σε Λοριάν, Μπέτις και Ολυμπιακό.

Εάν το πετύχει, τότε σε μεγάλο βαθμό θα... ευθύνονται και αυτές οι ενέργειές του τη σεζόν 2013-2014...

News 24/7

24MEDIA NETWORK