Οι "κατσαρίδες" έφαγαν τον Πίτερμαν

Οι "κατσαρίδες" έφαγαν τον Πίτερμαν
Η ισπανική επιτροπή κατά της βίας είναι έτοιμη να επέμβει και να διεξάγει έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου της Αλαβές, Ντμίτρι Πίτερμαν, ο οποίος χαρακτήρισε τους Ρομπίνιο, Ρονάλντο και Ρομπέρτο Κάρλος, ως κλόουν, για τον τρόπο που πανηγύρισαν ένα γκολ της «βασίλισσας» κατά των Βάσκων.

Οι τρεις Βραζιλιάνοι, λίγο μετά το 0-2 που έκανε το «φαινόμενο» έπεσαν με την πλάτη στο χορτάρι και προσποιήθηκαν τις κατσαρίδες, χωρίς ωστόσο να θέλουν να προσβάλουν τους οπαδούς της Αλαβές. «Θα ήταν αστείο να παριστάνουν τις κατσαρίδες ντυμένοι στα άσπρα, αλλά το θέαμα ήταν γελοίο. Αν ήταν παίκτες της Αλαβές θα τους έκανα εξετάσεις στον εγκέφαλο, αφού οι πράξεις τους μόνο με κλόουν μπορούν να παρομοιαστούν», τόνισε ο Ουκρανός επιχειρηματίας.

Ο Ρονάλντο, λίγο μετά τον αγώνα, είχε δηλώσει ότι ο πανηγυρισμός του ήταν κομμάτι ενός στοιχήματος που είχε βάλει με δύο φίλους του, που θα πρέπει να ντυθούν γυναίκες και να πάνε σε εστιατόριο για να φάνε.

Η περίπτωση Πίτερμαν έχει απασχολήσει και στο παρελθόν του Ιβηρες. Το 2003 υπήρξε πρόεδρος και προπονητής της Ράσινγκ Σανταντέρ, παίζοντας άλλοτε τον ρόλο του φωτογράφου και άλλοτε του φροντιστή της ομάδας για να μπορεί να κυκλοφορεί με άνεση στον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK