Οι Κινέζοι χρύσωσαν τον Τέβες και εκείνος τους "κράζει"!

Ο Κάρλος Τέβες πληρώθηκε το βάρος του σε... χρυσάφι για να πάει στην Κίνα όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει αμείλικτη κριτική για αυτά που βλέπει στα ασιατικά γήπεδα.

Οι Κινέζοι χρύσωσαν τον Τέβες και εκείνος τους "κράζει"!

Μπροστά σε κάποιες οικονομικές προσφορές είναι δύσκολο να πεις όχι και αυτό το ξέρει καλά ο Κάρλος Τέβες ο οποίος δέχτηκε να αφήσει την πατρίδα του και την Μπόκα Τζούνιορς για να πάει να παίξει τα επόμενα δύο χρόνια στην Κίνα, με την Shanghai Shenua να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Παρά το γεγονός πάντως ότι είναι τώρα ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, πίσω μόνο από τον συμπατριώτη του Εσεκιέλ Λαβέτσι (επίσης παίζει και αυτός στην Κίνα), ο "Apach" δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ξεκάθαρα πως οι Κινέζοι βρίσκονται 50 χρόνια πίσω στο ποδόσφαιρο!

Οι Κινέζοι χρύσωσαν τον Τέβες και εκείνος τους "κράζει"!

"Αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με κανένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμα και αν ερχόταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου υπάρχει απόσταση 50 χρόνων", τόνισε ο 33χρονος Αργεντινός διεθνής φορ και πρόσθεσε:

"Εδώ οι παίκτες δεν είναι πολύ ικανοί από άποψη τεχνικής κατάρτισης. Είναι επίσης πολύ αφελείς και χωρίς να το θέλουν, σου ρίχνουν μία κλωτσιά και αισθάνονται άσχημα. Επίσης το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό και ο κόσμος το ζει διαφορετικά..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK