Οι λεπτομέρειες της καταρχήν συμφωνίας μεταξύ Μπερλουσκόνι - Ταετσαουμπόλ

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συνάντησης μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Μπι Ταετσαουμπόλ, καθώς και τα πλάνα του επενδυτικού fund για την ιταλική ομάδα.

Οι λεπτομέρειες της καταρχήν συμφωνίας μεταξύ Μπερλουσκόνι - Ταετσαουμπόλ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον broker του επενδυτικού fund, Μπι Ταετσαουμπόλ και η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της.

Οι δύο άνδρες κατά την αποχώρησή τους από το ξενοδοχείο Park Hyatt di Milano, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους Τύπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως οι "ροσονέρι" βρίσκονται πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας.

Σε σχέση με τις αρχικές πληροφορίες, φαίνεται πως ο Μπερλουσκόνι θα διατηρήσει τελικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και συγκεκριμένο το 51% εξ αυτών, αφήνοντας στο επενδυτικό γκρουπ το υπόλοιπο 49%. Ο λόγος, σύμφωνα με τον Ιταλό παράγοντα, είναι η θέληση που έχει να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Πέρα από τη διατήρηση του πλειοψηφικού πακέτου, ο "Καβαλιέρε" θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομάδας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την κόρη του Μπάρμπαρα, καθώς και με τον στενό συνεργάτη του, Αντριάνο Γκαλιάνι, οι οποίοι θα μείνουν και στη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Όσον αφορά τον "Mr Bee", είχε συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο του Μιλάνου με τον εκπρόσωπο της Doyen Sports, Νέλιο Λούκας, η οποία κατέχει τα δικαιώματα αρκετών γνωστών ποδοσφαιριστών, όπως οι Ρανταμέλ Φαλκάο, Ζοφρέ Κοντογκμπιά και Γιασίν Μπραχίμι, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μεταγραφικούς στόχους των Μιλανέζων.

Στο ίδιο εστιατόριο, αλλά σε διαφορετικό τραπέζι, ήταν κι ο Πάολο Μαλντίνι, τον οποίο τα ιταλικά Μέσα θεωρούν μεταξύ των υποψηφίων για τη νέα διοίκηση των "ροσονέρι".

Μετά από το συγκεκριμένο ραντεβού ο Ταετσαουμπόλ αναχώρησε για την Ταϊλάνδη, όπου πρόκειται να έχει επαφές με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Όταν ολοκληρώσει τις συζητήσεις θα επιστρέψει στην Ιταλία για να τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Διαβάστε ακόμα:

Έγινε το ραντεβού: Αλλάζει σελίδα η Μίλαν

Ο Μπερλουσκόνι είπε το "ναι" για πώληση της Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK