Οι λόγοι που ζητάει ο ΠΑΟ να αρχίσουν άμεσα τα πλέι οφ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή την Super League ζητώντας να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ, όπως προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ποιοι οι λόγοι που εμμένουν στη στάση τους οι πράσινοι.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki EUROKINISSI SPORTS

Όπως όλα δείχνουν ούτε και φέτος δεν θα έχουμε... ομαλή έναρξη στη μίνι διοργάνωση της Super League, αφού το ΔΣ της Παρασκευής μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα έτσι ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 1 έως 5.

Το γεγονός αυτό βρίσκει αντίθετους τους πράσινους για δυο σημαντικούς λόγους, σύμφωνα με τους οποίους επηρεάζονται τόσο τα πλέι οφ όσο και ο προγραμματισμός της ομάδας.

1) Δεν γίνεται κάθε χρόνο η προκήρυξη να αποτελεί... κουρελόχαρτο και να χαλάει ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο, όπως και για τους αγώνες που απομένουν (στον Παναθηναϊκό θεωρούν, μεταξύ άλλων, πως από αυτή την καθυστέρηση θα ευνοηθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, γιατί θα έχουν επιπλέον χρόνο μετά τον τελικό).

2) Εδώ και ημέρες η NOVA διαφημίζει πως τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 10/5. Στο παρελθόν ζήτησε να ισχύσουν ρήτρες ποινής για αλλαγές στις ημερομηνίες που φυσικά θα πληρώσουν οι ομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει από τώρα τη στάση του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι λόγοι που ζητάει ο ΠΑΟ να αρχίσουν άμεσα τα πλέι οφ
Οι λόγοι που ζητάει ο ΠΑΟ να αρχίσουν άμεσα τα πλέι οφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK