Οι "μαριονέτες" του Χιμένεθ τον "καταδικάζουν" σε νίκη, αλλιώς...

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (23/10) τον Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ και με γνώμονα τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ περί κατευθυνόμενων κριτικών, ο Ισπανός... καταδίκασε τον εαυτό του μόνο σε νίκη και κορυφή στο ματς με τους Περιστεριώτες, διαφορετικά η όλη "επαναστατική" φάση θα του στοιχίσει. Ποιος ο ρόλος των "Fantastic Four". Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Οι "μαριονέτες" του Χιμένεθ τον "καταδικάζουν" σε νίκη, αλλιώς...

Ο Μανόλο Χιμένεθ πολλάκις έχει δράσει με το συναίσθημα και άλλες φορές τα "χύμα" λόγια του έχουν εκτιμηθεί από τον κόσμο και άλλες έχουν παρεξηγηθεί από οπαδούς και διοίκηση. Αυτός είναι ο Ισπανός από το 2012 που τον γνωρίσαμε και δεν πρόκειται ν' αλλάξει.

Το νέο "επαναστατικό" μήνυμα του τεχνικού της ΑΕΚ ήρθε μόλις μία ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που με νίκη θα στείλει εκ νέου τους "κιτρινόμαυρους" στην κορυφή του πρωταθλήματος. Άτοπο και άκαιρο το σχόλιο του κόουτς θα δείξει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός του "δικεφάλου" έχει κάνει νύξη στη διοίκηση ότι κάτι τον ενοχλεί. Τώρα αποφάσισε να το κάνει δημόσια.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν έχουν διαβάσει ο Χιμένεθ είπε στην κάμερα της Nova: "Δεν πρόκειται να συνηθίσω σ’ αυτό. Διότι αλλιώς θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι. Στα κακά παιχνίδια οι κακές κριτικές είναι κατευθυνόμενες. Ξέρω από ποιόν. Ξέρω ποιος είναι αλλά δεν έχει σημασία. Και όταν κερδίζω, δεν τρελαίνομαι. Ξέρω πως είμαι ένας τίμιος και ειλικρινής εργάτης. Υπάρχουν πολλοί καλοί επαγγελματίες στους δημοσιογράφους. Και υπάρχουν και κάποιοι που είναι μαριονέτες. Αλλά είναι ελάχιστοι. Το θέμα δεν είναι ποιος μιλάει, το θέμα είναι ποιος το πιστεύει. Η δουλειά μου είναι πάντα ίδια. Αν κερδίζουμε τέλεια, αν χάσουμε, τότε συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Σέβομαι την ομάδα και την διοίκηση. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα."

Μαγκιά του πάντως, που στην ίδια συνέντευξη ο Χιμένεθ βγαίνει μπροστά και στηρίζει τον Γιάννη Ανέστη και μιλάει ανοιχτά για... κωλοτούμπες που από την μία ημέρα στην άλλη κάνουν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ από... Γκούφι - Μπουφόν και τούμπαλιν. Ο Ισπανός υποστήριξε την επιλογή για την προστασία των γκολπόστ, όπως και τον άνθρωπο Γιάννη Ανέστη ο οποίος ομολογουμένως δεν έχει περάσει και λίγα από πλευράς κακής κριτικής.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ

Στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ αυτό που είπε μπορεί να φαντάζει σούπερ απίστευτο και λόγια αντρίκια, από καρδιάς, ωστόσο ο συμπαθέστατος Ισπανός έθεσε εαυτόν του υπό των... μαριονετών που υποστηρίζει ότι λειτουργούν κατευθυνόμενα εναντίον του.

Μία ημέρα πριν από ένα ματς υψίστης σημασίας και μερικές ημέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα στο "Σαν Σίρο" ο τεχνικός της Ένωσης παρασύρθηκε και έδρασε με το συναίσθημα και λιγότερο με τακτ. Το ομολόγησε και ο ίδιος άλλωστε ότι κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του.

Αν κερδίσει τον Ατρόμητο το βράδυ της Δευτέρας (23/10) οι δηλώσεις του θα... ξεχαστούν μέχρι νεοτέρας. Αν πάλι χάσει βαθμούς και την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, τότε αυτομάτως οι δηλώσεις του γίνονται "παγίδα" και ο Μανόλο πέφτει μέσα μόνος του, ενεργοποιώντας τις "μαριονέτες" που επικαλείται.

Ο κόσμος θα... στραβώσει αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον Ατρόμητο και θα ζητήσει 100% το όνομα ή τα ονόματα αυτών που ο Χιμένεθ υποστηρίζει ότι διαταράσσουν την ησυχία μίας ομάδας που διεκδικεί με αξιώσεις την ευρωπαϊκή καταξίωση -έπειτα από χρόνια- και το πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Ισπανός θα "κατηγορηθεί" ότι πριν από ένα κρισιμότατο ματς έκανε τις προαναφερθείσες δηλώσεις και έγινε εκείνος που διατάραξε την ηρεμία των παικτών του τελικά! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή, αλλά όπως αναφέραμε παραπάνω ο Ισπανός αυτός είναι και σε όσους τον έχουν συνηθίσει δεν γίνεται παρεξηγήσιμος.

Η ΠΡΩΤΗ "ΝΙΚΗ" ΤΩΝ "FANTASTIC FOUR"

Στο αγωνιστικό κομμάτι όσον αφορά το ματς με τον Ατρόμητο ο Χιμένεθ φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο 4-4-1-1, διαφορετικά δηλαδή σε σχέση με το Μιλάνο, βάζοντας σε θέση μάχης τα τέσσερα μεγάλα... όπλα με το καλημέρα στο άδειο ΟΑΚΑ.

Αραούχο, Λάζαρος, Λιβάγια και Μάνταλος, εκτός απρόοπτου θα ξεκινήσουν μαζί με στόχο την... πρώτη τους νίκη, αφού τις δύο φορές που έχουν παίξει όλοι μαζί η ΑΕΚ δεν έχει πάρει βάλει "τρίποντο" στο σακούλι της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK