Οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

H κορυφαία στιγμή του φετινού Coca-Cola Cup έφτασε! Το σαββατοκύριακο 2&3 Μαΐου στις εγκαταστάσεις Fous de Foot στη Βάρη, οι τελικοί του μεγαλύτερου πανελλαδικού τουρνουά 5Χ5 κλέβουν την παράσταση και αναδεικνύουν τους μεγάλους νικητές μιας συναρπαστικής σεζόν.

Οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

Ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας ποδόσφαιρο και δίνοντας τα όλα για την μπάλα, 18 ομάδες έφτασαν στην Αθήνα για να παίξουν στους τελικούς και να διεκδικήσουν τα μεγάλα δώρα-ανεκτίμητες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, που θα πάρουν οι νικητές των τριών μεγάλων κατηγοριών.

Οι πρωταθλητές των μικρών κατηγοριών (13-15 και 16-17 ετών) θα βρεθούν τον Ιούλιο σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό καμπ, που διοργανώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Μπατίστα. Οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας (18-19 ετών) θα περάσουν ακόμη καλύτερα. Θα βρεθούν στο Coca-Cola Cup international Cup, που διοργανώνεται από 10 μέχρι 13 Ιουλίου στη Μαδρίτη. Εκεί, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με τους δέκα φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η χρονιά που είχε τεράστια επιτυχία και συγκέντρωσε χιλιάδες νέους και νέες με μοναδικό κίνητρο να μπουν στη δράση, να βιώσουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και να τα δώσουν όλα για την μπάλα.

Αυτό θα γίνει και το σαββατοκύριακο στη Βάρη, με τους τελικούς, όπου εκτός των αγώνων υπάρχουν προγραμματισμένες και αρκετές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, αλλά και όσους βρεθούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Θα υπάρξει πολύ ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο κέφι!

Οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

Το πρόγραμμα του διημέρου:

Σάββατο, 2 Μαΐου

17.00-20.30: Αγώνες Κατάταξης σε Ομίλους

Κυριακή, 3 Μαΐου

11.30-13.00: Προημιτελικοί & Ημιτελικοί Αγώνες

13.00-15.00: Μεγάλοι Τελικοί

15.00-15.30: Βραβεύσεις & Απονομές

Στους τελικούς θα πάρουν μέρος 18 ομάδες. Έξι σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, χωρισμένες σε δυο ομίλους. Από κάθε γκρουπ, οι πρώτες ομάδες προκρίνονται απευθείας στους Ημιτελικούς ενώ, οι δεύτεροι και οι τρίτοι κάθε ομίλου, θα αγωνιστούν σε έναν αγώνα Knockout για να διεκδικήσουν τη θέση τους στους Ημιτελικούς και έπειτα στο Μεγάλο Τελικό κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Στη Βάρη θα βρεθούν οι νικητές των περιφερειών, που βγήκαν μέσα στη σεζόν στο πρωτοποριακό σύστημα, που εφάρμοσε φέτος στην Ελλάδα το Coca-Cola Cup.

Οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες με τα ονόματα των ομάδων και την πόλη από την οποία προέρχονται.

Κατηγορία 13-15 ετών:

Α όμιλος: Πεισματάρηδες (Αθήνα), Dream Team (Πάτρα), Πανσερραϊκός (Σέρρες)

Β όμιλος: Freestylers (Αθήνα), Καραμούζες (Γιάννενα), Π.Γ (Βόλος)

Κατηγορία 16-17 ετών:

Α όμιλος: Κλαρινογαμπροί (Αθήνα), Κανονιέρηδες (Πάτρα), Νέστος FC (Καβάλα)

Β όμιλος: Κίτρινες (Αθήνα), Bloob and Boom (Πρέβεζα), Ατρόμητοι (Λάρισα)

Κατηγορία 18-19 ετών:

Α όμιλος: Seven Cleaners (Αθήνα), Warriors (Καλαμάτα), Νέαπολη City (Θεσσαλονίκη)

Β όμιλος: Τσολιάδες (Αθήνα), Los Blancos (Πρέβεζα), Αήττητοι (Λάρισα)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK