Οι μελλοντολόγοι μίλησαν: "Μένει ο Μέσι"

Θα παραμείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Ποιος θα κερδίσει το Champions League; Μελλοντολόγοι και αστρολόγοι στην Ισπανία έδωσαν απάντηση στα ερωτήματα που βασανίζουν τους οπαδούς των "μπλαουγκράνα" και όχι μόνο.

Οι μελλοντολόγοι μίλησαν: "Μένει ο Μέσι"

Στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης "Magic International" που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα στην Βαρκελώνη, μελλοντολόγοι και ειδικοί στην αστρολογία και στην χαρτομαντία βρήκαν ευκαιρία να κάνουν τις προβλέψεις τους για την πολιτική, την ανεξαρτησία αλλά και το... ποδόσφαιρο.

Η πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν απλή: Ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα και ποιος το Champions League; Οι γνώμες ήταν πολλές αλλά η πλειοψηφία θέλει τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να "κονταροχτυπιούνται" για τον τίτλο στην Primera και το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να μην καταλήγει σε ομάδα της Ισπανίας.

Όσο για τον νικητή του βραβείου της "Χρυσής Μπάλας", αυτός δεν θα είναι ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μέσι αλλά ένα τρίτο πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τους μελλοντολόγους.

Τέλος, ένα από τα ερωτήματα που... ταλανίζουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ισπανίας είναι το κατά πόσο ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αργεντινού. Οι προβλέψεις θέλουν τον 27χρονο να μένει στην Βαρκελώνη προς το παρόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK