Οι μεταγραφές από Ελλάδα απογείωσαν τη Σταντάρ

Ο Σα Πίντο πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια τον Τσίμιροτ για να τον έχει βασικό. Μπήκε (αντί του Εμποκού) κι έδωσε ασίστ ο Καρσελά, αναπληρωματικός του... Λαΐφη γι' αρχή ο Κουτρουμπής.

Οι μεταγραφές από Ελλάδα απογείωσαν τη Σταντάρ

Το ντεμπούτο του Γκόικο Τσίμιροτ στο βελγικό πρωτάθλημα συνδυάστηκε με την καλύτερη εμφάνιση της Σταντάρ μετά από δύο μήνες!

Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ πήρε θέση στον άξονα και ως έτοιμος από καιρό έπαιξε 88 λεπτά. Όταν η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν στο 2-0 απέναντι στη Λόκερεν και στιγμές πριν από το τρίτο γκολ που σφράγισε τη νίκη της.

Ο Τσίμιροτ έπαιξε δίπλα στον Νιγηριανό Άγκμπο και δεν έδειξε να χρειάζεται χρόνο για να ενταχθεί στο νέο περιβάλλον του.

Τον βοήθησαν οι λίγες ημέρες που είχε στις προπονήσεις. Αντιθέτως, ο Μεχντί Καρσελά, παρά το παρελθόν του στα ίδια αποδυτήρια, δεν ήταν δυνατόν ν' αρχίσει από τη σέντρα. Ήρθε από τον πάγκο (στο 67' αντί του πρώην πράσινου Πολ Εμποκού), έδωσε όμως την ασίστ για το γκολ του Ρουμάνου Μάριν.

Ο μόνος που δεν έπαιξε ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ήταν στην αποστολή, αλλά σε αυτή τη φάση το δίδυμο Λαΐφη-Λουγιντάμα δεν σπάει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK