Οι νέες εμφανίσεις της «σκουάντρα ατζούρα»

Τις νέες εμφανίσεις της εθνικής Ιταλίας παρουσίασε το πρωί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γείτονας χώρας.

Οι νέες εμφανίσεις της «σκουάντρα ατζούρα»
Τις νέες εμφανίσεις της εθνικής Ιταλίας παρουσίασε το πρωί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γείτονας χώρας. Το ντεμπούτο τους θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό παιχνίδι της «σκουάντρα ατζούρα» με την Ολλανδία το Σάββατο. Στη νέα εμφάνιση τα χρώματα είναι τα κλασσικά μπλε και άσπρο, ωστόσο, η μεγάλη διαφοροποίηση με την παλιά έγκειται στο σχήμα.

Στο λαιμό της λευκής φανέλας υπάρχει ένα μεγάλο μπλε V μέσα στο οποίο υπάρχει και το σήμα της ιταλικής ομοσπονδίας. Το νούμερο του κάθε ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται με μεγάλα γράμματα και στο δεξί μέρος του στήθους του ενώ από την αριστερή μεριά θα υπάρχει το σήμα της PUMA, με την οποία ανανέωσε η εθνική Ιταλίας την συνεργασία της μέχρι το 2014 αντί 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Η νέα εμφάνιση έχει στοιχεία του παρελθόντος καθώς θυμίζει πολύ την αντίστοιχη της ομάδας της δεκαετίας του ’20. Το ύφασμα είναι πρωτοποριακό προκειμένου να μπορεί να ανασαίνει καλύτερα το δέρμα των αθλητών ενώ παρελθόν αποτελεί η στενή φόρμα της προηγούμενης φανέλας καθώς η νέα είναι σχετικά πιο φαρδιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι "ατζούρι" θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία χωρίς τον Φραντσέσκο Τόττι. Ο αρχηγός της Ρόμα είχε υποστεί τραυματισμό στην αναμέτρηση με την Μεσίνα, τον οποίο δεν ξεπέρασε και γι' αυτό αναμένεται να μείνει εκτός και την δημιουργική θέση στην ενδεκάδα της ομάδας να πάρει ο Αλεξ Ντελ Πιέρο.

Εν τέλει, όμως, οι απουσίες του Μαρτσέλο Λίπι φθάνουν τις τρεις αφού στους Τόττι και Περούτσι προστέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Κριστιάν Βιέρι. Ο "Μπόμπο" δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, λόγω τραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί και στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 16 του μήνα στην Γενεύη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK