ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Παρουσιάστηκαν την Παρασκευή (2/8) οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2013-2014, με την πρώτη να επιστρέφει στην οριζόντια ρίγα.

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Με σύνθημα “all in for PAO” η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν την Παρασκευή (2/8), μέσω διαδικτύου τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2013-14. Σημείο αναφοράς των νέων εμφανίσεων οι οριζόντιες πράσινες και λευκές ρίγες της εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέονται από τη φανέλα του 1930, όταν ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 1ο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο σχεδιασμός της νέας εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέεται από το παρελθόν του “τριφυλλιού”, σηματοδοτεί την επιστροφή στην ιστορική έδρα του, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι ρίγες στη φανέλα ήταν πάντα συνδεδεμένες με στιγμές επιτυχιών του Παναθηναϊκού, όπως η εμφάνιση με τις κάθετες ρίγες της σεζόν 1995-96 (πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League)

Μια δεύτερη έκπληξη είναι η εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας, η οποία είναι μπλε με πράσινες λεπτομέρειες, εμπνευσμένη από τα εθνικά χρώματα, αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο, στο γήπεδο που φιλοξένησε την Εθνική για περισσότερα από 55 χρόνια, από το 1929 και μετά.

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 2013-14 είναι η κλασική λευκή με πράσινες λεπτομέρειες.

Το ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου, στο φιλικό αγώνα με τη Λάτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ