Οι ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση των νοκ άουτ

Διαβάστε το πανόραμα της φάσης των 16 του C.L., ποιες προκρίθηκαν πρώτες ,ποιες δεύτερες. Ποιες είναι οι 4 ισχυρές και οι 4 ανίσχυρες που υποβιβάστηκαν στους 32 του E.L. και μπορούν να βρεθούν στο δρόμο Ολυμπιακού,ΠΑΟΚ(αν προκριθεί). Τι ισχύει με την κλήρωση της Δευτέρας.

Οι ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση των νοκ άουτ

Η φάση των Ομίλων του Champions League πέρασε και φέτος στην... ιστορία αφού ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, με 16 ομάδες να έχουν πλέον τα ισάριθμα εισιτήρια στα χέρια τους, για την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (12/12, 13:00), που θα κάνει την... εισαγωγή στις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης. Πόρτο και Σεβίλλη ήταν οι ομάδες πήραν τα 2 τελευταία "εισιτήρια" για την φάση των 16.

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 και 21-25 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς 7-8 και 14-15 Μαρτίου. Στην κλήρωση της Δευτέρας στην Νιόν, οι οκτώ πρώτοι της αριστερής στήλης θα τεθούν αντιμέτωποι με τους οκτώ δεύτερους της δεξιάς, με μοναδικό περιορισμό να αφορά στις ομάδες που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο και στις ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα

Οι ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση των νοκ άουτ

Όσον αφορά στις ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League και θα αποτελέσουν πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού, ενδεχομένως και του ΠΑΟΚ (αν προκριθεί), Λέγκια και Τότεναμ με τις εντός έδρας νίκες τους έκλεψαν πάνω στο νήμα τα δύο εισιτήρια από Σπόρτινγκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε πως οι 8 ομάδες που «υποβιβάζονται» από το Champions League στο Europa League χωρίζονται σε ισχυρούς και ανίσχυρους, με βάση τη βαθμολογία που πήραν στον όμιλο, και θα μπουν στα αντίστοιχα γκρουπ με τους πρώτους και δεύτερους από τους ομίλους του Europa που θα προκύψουν απόψε

Προκρίθηκαν ως πρώτοι: Άρσεναλ, Νάπολι, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μονακό, Ντόρτμουντ, Λέστερ, Γιουβέντους

Προκρίθηκαν ως δεύτεροι: Παρί, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Ρεάλ, Πόρτο, Σεβίλλη

Συνεχίζουν στο Europa League ως ισχυρές: Μπεσίκτας, Τότεναμ Κοπεγχάγη, Λιόν.

Συνεχίζουν στο Europa League ως ανίσχυρες: Γκλάντμπαχ, Ροστόφ, Λέγκια, Λουντογκόρετς

Αποκλείστηκαν: Βασιλεία, Ντινάμο Κιέβου, Σέλτικ, Αϊντχόφεν, ΤΣΣΚΑ, Σπόρτινγκ, Μπριζ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ


News 24/7

24MEDIA NETWORK