Οι ομάδες της Premier League εξετάζουν "ψαλίδι" στις αποδοχές των ανεμβολίαστων παικτών

Στις ομάδες της Premier League εξακολουθούν να υπάρχουν ανεμβολίαστοι παίκτες, με αποτέλεσμα να εξετάζουν περικοπές στις αποδοχές στους ποδοσφαιριστές που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι ομάδες της Premier League εξετάζουν "ψαλίδι" στις αποδοχές των ανεμβολίαστων παικτών
AP

Το παράδειγμα της Μπάγερν φαίνεται πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει η Premier League, με τους συλλόγους να προειδοποιούν όσους παίκτες δεν είχαν εμβολιαστεί ότι έχουν το δικαίωμα να σταματήσουν να τους πληρώνει σε περίπτωση που χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ομάδες του πρωταθλήματος της Αγγλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο στάσης μισθών μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε παίκτες. Συγκεκριμένα, την ώρα που η μετάλλαξη "Όμικρον" καλπάζει στην Ευρώπη, με τον κορονοϊό να πλήττει τις Τότεναμ, Νόριτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπάρχουν ακόμα σύλλογοι που έχουν στο δυναμικό τους ανεμβολίαστους παίκτες.

Δεδομένης της κατάστασης, οι αγγλικές ομάδες εξετάζουν εάν μπορούν να μην πληρώσουν τους μισθούς των παικτών στην περίπτωση που εκείνοι αναγκαστούν να απομονωθούν επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που μπήκαν σε καραντίνα και στις τέσσερις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει εκτοξευθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο, λόγω των νέων περιορισμών της κυβέρνησης Τζόνσον.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποδεκατιστούν πολλές ομάδες και να αναβληθούν τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK